Kambo legesenter

Skredderveien 2 1537 Moss

Siste vurderinger av behandlere ved Kambo legesenter

hun er profesjonell og engasjert

Lege: Tori Kalleberg Aaker Skrevet

Jeg har hatt et helseproblem i flere måneder etter en arbeidsulykke (hjernerystelse), og dr. Tori engasjerte seg umiddelbart i saken min. Jeg ser et sterkt ønske om å hjelpe pasienten. Hun har mye medisinsk kunnskap, hun er hjelpsom, tålmodig og har nok tid til hver pasient. Jeg er takknemlig for henne og jeg anbefaler absolutt denne legen.
[Navn fjernet av moderator]

Hjerte på rett sted, med blikk for pasienten.

Lege: Nina Fossum Lyngstad Skrevet

Omsorgsfull, empatisk, varm, tilstedet.
Oppdatert og klok. Ser helheten i detaljene og detaljene i helheten. Takknemlig.

Verdens beste lege!

Lege: Yadgar Magid Ali Skrevet

Henviser videre, lytter, tar deg på alvor, og flink med barn! Har alltid tid til deg. Svarer deg på Helsenorge selv sent på kvelden.

Beste legen jeg har hatt

Lege: Eirik Bjørnå Sandnes Skrevet

Jeg har slitet med litt vage helseproblemer i årevis, og Eirik er vel den første som har vært interessert i å finne ut av det. Jeg føler meg alltid godt informert, respektert og ivaretatt i timene. Han lar deg ta opp flere ting, men passer på å ikke gå for langt over tiden, så man må ikke vente lenge på å få komme inn til egen time. Perfekt balanse! Jeg har dessverre flyttet en time unna, men han er likevel verdt å beholde.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lege: Eirik Bjørnå Sandnes Skrevet

Veldig flink lege!
En oppmerksom lege, lytter respektfullt, løser alltid helseproblemer effektivt, er human og profesjonell.