Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS
Forferdelig lege!
Lege: Anne Cathrine Tveit Geheb SkrevetKom innom for å få lege-erklæring for 2 gang på samme mnd. Hun sa at jeg var pysete til tross for sterk feber og kalte meg for en "j*vla megge", og sa jeg måtte ta meg kraftig sammen. Anbefales overhodet ikke. Var på gråten da jeg kom meg ut, har ikke vært der siden. ANBEFALES IKKE!
Dyktig fastlege
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetJeg blir tatt i mot på en ordentlig måte, blir tatt alvorlig i mine spørsmål, og får skikkelige svar på det jeg lurer på. Hun virker kunnskapsrik, erfaren og trygg. Gir gode råd som det virker virker fornuftig å følge. Totalt sett føler jeg meg sett og ivaretatt på en god måte hos denne legen.
Kjempebra fastlege!
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetPå tilbudssiden. Ser helheten. Blid, imøtekommende og interessert. Hun har vært mye borte pga permisjon, men jeg er glad hun er tilbake.
En pålitelig og ansvarlig lege
Lege: Erik Gjertsen Skrevet3 av legene på Asker legesenteret ødela totalt inntrykk og tillitt til behandlingsstedet hos meg. Men det finnes gode leger der og, heldigvis. Og Erik er en av dem.
Skuffende
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetEtter å ha hatt denne legen over flere år, har jeg vel kun møtt henne 3 ganger, ellers har jeg blitt sent mellom vikarer, der forståelig nok ikke alle har rukket å sette seg inn i min journal. De få gangene jeg har møtt henne, har det virket som om hun helst vil ha meg ut så fort som mulig, eller ikke tatt meg seriøst.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?