Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Madla
Skuffet
Tannlege: Annlaug Lunde Stensland SkrevetBruker minimalt med tid på pasienten og er hardhendt. Det har vært en frustrerende tid som pasient ved klinikken, da jeg ikke føler jeg blir hørt eller tatt på alvor. Jeg håper tannlegen og andre på klinikken vil jobbe med å bli bedre på dette i framtiden.
Jeg har fått tannlegeskrekk av dette. Anbefaler andre å styre unna.
Kjekk tannlege
Tannlege: Armin Selimovic SkrevetJeg har sterk tannlegeskrekk, men føler meg alltid trygg hos Armin. Han er dyktig og behagelig å være pasient hos.
Best!
Tannlege: Sverre Bartz-Johannessen Brun SkrevetVerdens beste tannlege. Trygg, dyktig, respektfull, blid, forståelsesfull, faglig, omsorgsfull. Totalt sett er også hele klinikken bra
Meget flink og dyktig tannlege, samtidig opptatt av å ivareta pasientens behov.
Tannlege: Eirik Aasland Salvesen SkrevetTok seg god tid til å betrygge og forklare ting nøye. Opptatt av pasientens vel og ve. Grundig arbeid, engasjert, innfridde alle forventninger. Dette er en mann som har stålkontroll i jobben sin. Opplevde ingen smerte verken under operasjonen eller etterpå. Veldig fornøyd :)
Den beste!
Tannlege: Armin Selimovic SkrevetBedre tannlege skal du lete lenge etter!
Svært dyktig på faget sitt, og meget flink og nøysom. God på kommunikasjon og empatisk.
Alltid hyggelig og i møtekommende.
Dette er en som har fulgt med i timene på skolen.