Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Majorstuen
Veldig dyktig og hyggelig
Tannlege: Harald Olav Eggen Linnebo SkrevetGir et meget godt og profesjonelt inntrykk i flotte lokaler. Gir svært "behagelig" behandling uten unødvendig kraft, søl eller ekstrautstyr. Omsorgsfull og blid! De beste anbefalinger.
Utrolig dyktig, rolig og snill
Tannlege: Merete Horn Larsen SkrevetHun er faglig veldig dyktig, trygg og sikker, samtidig som hun er snill og rolig. Ingen grunn til å grue seg til å gå til tannlegen om en går til henne. Både selve behandlingen og resultatet var utrolig bra. Anbefaler henne på det sterkeste.
Flink og hyggelig
Tannlege: Harald Olav Eggen Linnebo SkrevetUtfører tannlegearbeidet effektivt og tilfredsstillende.
Faglig dyktig og hyggelig
Som regel kort ventetid for avtalte timer
Vanvittig dyktig.
Tannlege: Per Kristian Elvestad SkrevetMin erfaring er at han aldrig pådutter en dyre og unødvendige behandlinger. Han er omhyggelig , og den bedste tannlege jeg nogen gang har hatt. Hans personlighet er varm,lun,og imøtekommende .
Super tannlege og kjernekar
Tannlege: Odd Langbach SkrevetVi har hatt begge barna våre hos denne tannlegen for regulering og er svært fornøyde både med arbeidet han gjør og hvordan han er som person.