Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Majorstuen
Svært god behandling
Tannlege: Nino Buonocunto SkrevetForut for en hjerteoperasjon måtte jeg fjerne alle infeksjoner, og siden jeg har broer etter idrettsskade, var det ganske omfattende. Med solid tannlegeskrekk fikk jeg tilbud om både piller mot angst og full narkose i tillegg til vanlig bedøvelse, men takket nei til det. Kirurgen sa at det ikke ville gjøre vondt, men ville være ubehagelig, og det stemte. Alt gikk, for meg, overraskende bra. Jeg fikk med smertestillende medisiner på veien ut, men fikk faktisk ikke bruk for dem. To uker senere er alle sting fjernet og alt er som det skal. Takk for en gjennom profesjonell opplevelse.
Veldig flink oralkirurg
Tannlege: Nino Buonocunto SkrevetSvært dyktig oralkirurg. Forklarte hva han gjorde underveis, fjernet begge visdomstennene på høyre side. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.
Veldig glad med opplevelsen
Tannlege: Nino Buonocunto SkrevetJet fjernet to visdomsdomstenner på to uker som jeg hadde hørt var i en av verste posisjonene. Tannlegen min, Nino Buonocunto var veldig hyggelig og tok veldig godt vare på meg begge gangene. Jeg føler at han gjorde det så bra som det kan bli gjort og jeg har hatt veldig lite smerte.
Fantastisk kirurg.
Tannlege: Nino Buonocunto SkrevetMine to sønner har vært hos Nino, en er autist og har Adhd og en med asperger. De fikk en helt fantastisk behandling:) Han forklarer hele tiden hva han gjør og både pasient og mor er trygg hele tiden. Dagen etter ringte han og spurte hvordan det gikk med guttene og sendte en resept:) Beste opplevelse på dette feltet noen gang 🙏 Han ene var veldig redd, men Nino var helt fantastisk med han. Kommer aldri til å anbefale noen andre steder enn Nino dersom man trenger en kirurg😍 Hele stedet er 100% profesjonelle 🙏🙏
Alltid en god opplevelse!
Tannlege: Gabriel Lorenzo Morales SkrevetDyktig, oppdatert og sympatisk tannlege, som både behandler og veileder pasientene på en flott måte!