Ensjøbyen Medisinske Senter

Gladengveien 3b 0661 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter

Bra fastelge

Lege: Luna Cecilie Lu Skrevet

Fastlege som tar deg på alvor. Føles trygt å være der. Tar seg god tid og gjør grundige undersøkelser.

Dyktig og hyggelig lege

Lege: Ehsna Bano Ali Skrevet

Jeg har hatt Dr Ali som fastlege i 5-6 år og er svært fornøyd. Hun følger også opp mine barn på en utmerket måte.

Flink lege.

Lege: Shahid Javaid Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med legen, men lei av nesevise sekretærer. Både pr telefon og meldinger på helsenorge.no. Nytter ikke at legen er flink når man møter en ugjennomtrengelig mur av sekretærer når man prøver å få gitt en enkel beskjed. Etter flere opplevelser av denne typen bytter jeg heller til et annet legekontor! Enkelt og greit. Orker ikke å forholde meg til sånt mer. Man skal ikke grue seg til å ta kontakt med legekontoret pga. gretne sekretærer.

Faglig dyktig og nøyaktig lege

Lege: Shahid Javaid Skrevet

Dr Javaid er en super bra fastlege. Han er forståelsesfull, tar seg tid til deg och er empatisk. Føler meg alltid trygt hos honom. Sekretærene på Ensjøbyen medisinske senter er alltid trevliga och gir god service. Har du med dig barn så er dom ekstra snälla. Med vänlig hälsning, [Navn fjernet av moderator]

Profesjonell og grundig

Lege: Luna Cecilie Lu Skrevet

Opplever Luna som en veldig profesjonell og grundig lege som tar pasientene sine på alvor. Hun svarer raskt, følger opp, og gjør grundige undersøkelser.