Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsgata Legesenter AS
Fantastisk lege!
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetHun har vært min og barnas lege i over 10 år. Hun er lyttende, tar seg god tid, følger opp om det er noe, henviser raskt videre om det er noe som bør henvises til spesialist. Ikke mange leger som ringer deg privat for å høre hvordan det går, men det har hun gjort!!
En lege som jeg føler trygg.
Lege: Wefak A Hussain SkrevetDet som er viktig for meg er at jeg føler trygg og ha gode kontakt med henne.Alltid snill og villig til å forklare meg alt som jeg trenger å forstå.
Ikke så bra, dessverre...
Lege: Elisabeth Smith-Solbakken SkrevetHyggelig nok, men virker ikke som hun bryr seg om hverken jobben eller meg som pasient. Husker ikke meg eller noe om meg.
Wefak A Hussain
Lege: Wefak A Hussain Skrevetjeg synes at hun er veldig dyktige legen. fordi hun er flinke å hjelpe sin paisenter på en god forstårlig måte.
hun er veldig hyglige og vennlig.
Varm og dyktig lege
Lege: Wefak A Hussain SkrevetByttet fastlege når jeg ble gravid. Wefak var utrolig varm og velkommende. Hun kunne mye om graviditet og det var betryggende. Hun fant også hjertelyd veldig tidlig som jeg satt stor pris på! Følte meg godt tatt vare på og er veldig glad for at jeg byttet til henne.