Aleris Solsiden Trondheim

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Innherredsveien 7D 7014 Trondheim

Siste vurderinger av Aleris Solsiden Trondheim

Dyktig, tydelig og konkret

Lege: Mads Henrik Strand Moxness Skrevet

Effektiv, tydelig og konktet. Dyktig lege som sier det som det er, er effektiv og gir god hjelp og behandling.

Trygg og ivaretatt

Lege: Arne Talseth Skrevet

Arne fikk meg til å føle meg trygg og ivaretatt. Jeg var på to konsultasjoner angående samme problem, og ble operert for et par uker siden. Veldig fornøyd med alt, og han er veldig trivelig og enkel å prate med.

Dyktig og medmenneskelig

Lege: Istvan Gal Skrevet

Svært god og tydelig lege. Åpen og flink til å forklare det man skal gjennom. Meget presis i all sin utførelse!
Noe som er veldig viktig når man skal gjennom disse undersøkelsene. Ikke akkurat noe man ser fram til.
En folkelig fyr som inngir tillit! Han har skjønt noe mange leger fortsatt har en lang vei å gå når det gjelder pasienter.

Arrogant, farlig og håpløs

Lege: Mads Henrik Strand Moxness Skrevet

Veldig stresset og ble helt oversett. Han fortalte meg ikke eksakt hva han skal gjøre. Lyttet IKKE til mine ønsker for hvordan jeg vil nesen skal se ut (vil ikke ha store forandringer bare små forbedringer). Han hadde allerede bestemt seg for hva han skal gjøre med nesen og ville derfor ikke lytte på meg.

Jeg ville ikke i utgangspunktet røre nesetippen bare neseryggen, men han presterte at den må han tynne ned. Det resulterte med at jeg endte opp med en nese jeg IKKE ikke er fornøyd med. Han gjorde store forandringer, og endret hele utseende på nesa. Selv etter han hadde lovet at han bare skulle ta bitte litt! Nå er nesetippen min nesten ikke eksisterende og peker oppover (noe jeg spesifiserte flere ganger før operasjonen at jeg ikke ville ha), så sier han etter operasjonen «men det er det estetiske alle vil ha», det var langt ifra det JEG ville ha.

Utseende på nesa ble det jeg hadde fryktet, Michael Jackson nese. Neseryggen ble bra, men nesetippen vil jeg nesten gråte av, den er til-og-med skeiv!

Føler også det er tilbakeholdt informasjon om inngrepet om hva han har tatt vekk og endret på.

Profesjonell og informativ behandling

Lege: Arne Talseth Skrevet

Både undersøkelsen og inngrepet ble utført på en profesjonell måte. God informasjon underveis. En flink og hyggelig lege, som lyttet til meg som pasient. Det gjelder også for de andre ansatte som behandlet meg på klinikken.