Om vurderingeneSiste vurderinger av BestHelse Nordstrand
Lite imøtekommende, virket lite intrsssert
Lege: Jon-Roar Hoff SkrevetVar her og skulle sjekke urinrøret
Måten har undersøkte, det er ren tortur.
Masse blod og smerter
Aldri igjen
En svært smertefull og utrygg opplevelse
Lege: Jon-Roar Hoff SkrevetJeg hadde nylig en cystoskopi hos urolog Jon-Roar Hoff ved Best Helse Norstrand. For meg ble dette en av de vondeste og mest traumatiske opplevelsene jeg noensinne har hatt i møte med helsevesenet.
Dagen før ringte jeg klinikken for å si ifra at jeg var svært nervøs. Jeg forklarte at jeg tidligere hadde opplevd at undersøkelsen startet før bedøvelsen hadde rukket å virke. Jeg fikk da beskjed om at dette var notert i journalen, og at legen skulle sette av ekstra tid.
Da timen startet, ga jeg legen en skriftlig oversikt over symptomer og tidligere behandlinger. Jeg opplevde ikke at han leste eller tok hensyn til den. Jeg minnet både legen og sykepleieren på at jeg trengte tid for at bedøvelsen skulle virke, og legen bekreftet at han skulle vente.
Likevel opplevde jeg det motsatte. Etter én dose bedøvende gel, som i seg selv var svært smertefull å få satt inn, ventet han bare kort tid før han startet. Jeg var på ingen måte bedøvd, og jeg hadde ikke gitt beskjed om at jeg var klar. Jeg protesterte og sa tydelig ifra at jeg hadde sterke smerter. Han satte inn én til to doser ekstra, men ga meg heller ikke da tid til å la virkningen komme. Undersøkelsen ble likevel gjennomført.
Selve prosedyren ble for meg ekstremt smertefull. Jeg skrek, bannet, gråt og hyperventilerte. Hele kroppen ristet, og jeg følte meg redd, maktesløs og helt uten kontroll eller støtte.
Da det endelig var over, fikk jeg ingen støtte fra legen, som forlot rommet. Sykepleieren som sto ved siden av meg sa lavt: «Det er godt når det er over …». Den kommentaren oppsummerte dessverre opplevelsen for meg: prosedyren opplevdes verken trygg eller håndterbar og jeg satt igjen alene med smerten og opplevelsen.
Jeg hadde problemer med å reise meg, kle på meg og i det hele tatt komme meg ut fra rommet. Jeg skalv, svettet og var omtåket, mens urinrøret brant intenst. Da jeg senere fikk vite at det ikke var sendt noen urinprøve til laboratoriet, til tross for at jeg dagen før hadde fått beskjed om at dette skulle ordnes, følte jeg meg enda mer overlatt til meg selv.
Jeg gikk derfra sterkt preget, både fysisk og psykisk. Jeg følte meg liten, utrygg og helt uten kontroll. Opplevelsen var for meg så vond at jeg vil beskrive den som direkte traumatisk.
Til slutt måtte jeg betale 1480 kroner for å ha gått gjennom en opplevelse som etterlot meg helt uten støtte.
Profesjonell
Lege: Åsle-Marit Ullern SkrevetJeg følte meg trygg og med en dyktig spesialist.
Det skulle tas vevsprøver og jeg gruet meg, men med
god informasjon underveis gikk det fint.
Åsle-Marit Ullern er en flink doktor/gynekolog.
Dyktig!
Lege: Åsle-Marit Ullern SkrevetJeg gruer meg alltid til undersøkelse hos gynekolog, men denne dama er virkelig dyktig. Forklarer alt hun gjør. Og ikke minst, hun lytter til det du forteller.
Anbefales IKKE!
Lege: Bente Kvenshagen SkrevetJeg var innom Bente med min baby grunnet eksem. Synes det var svært merkelig at hun ikke klarte å hilse på eller prate med min baby. Hun er jo tross alt en barnelege og jobber daglig med barn. Det var det første jeg reagerte på. Ellers er hun svært nedlatende i måten hun prater på og en bedreviter. Hun lytter ikke, og klarer ikke å ta imot konstruktiv kritikk. Anbefales på det sterkeste IKKE å velge henne som barnelege.