Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heistad Legekontor AS
Beste legen jeg har hatt
Lege: Ali Hilli SkrevetHar hatt Ali som fastlege i 3 år nå og han være den beste legen jeg har hatt på lenge, han lytter og bryr seg virkelig om å hjelpe på best mulig måte. Han er alltid inkluderende i avgjørelser og forklarer godt de forskjellige løsningene.
Følte meg ikke tatt på alvor
Lege: Ida Marie Voje Rennesund SkrevetLegen ga uttrykk for at jeg som pasient hadde for mange problemstillinger å ta opp. Jeg opplevde legen som tydelig irritert, og fikk beskjed om at det ikke gikk an å ta opp så mange ting på én legetime. Jeg satt der ganske paff og tenkte: "Reiser man ikke til legen for å få hjelp?"
Når det ikke er mulig å bestille dobbelttime, har jeg derfor bestilt time to dager på rad,men frister desverre å ikke reise tilbake når man blir møtt på denne måten. Utfordringene mine er reelle, og jeg hadde ikke tatt dem opp med legen, dersom jeg ikke hadde behov for hjelp. Jeg gikk derfra med en følelse av å ikke bli tatt på alvor, og følte meg rett og slett liten. Opplevelsen har dessverre svekket tilliten min til helsevesenet.
Belærende og arrogant
Lege: Ole Aleksander Skjelbred-Kristiansen SkrevetDenne legen er mest interessert i å vise hvor mye han kan på en nedlatende måte ovenfor pasienten,og oppleves enormt arrogant,belærende og overkjørende. Hadde mitt første møte med han i dag,og kunne ikke få kommet meg fort nok hjem for å få byttet fastlege.
Trygg og god
Lege: Stefan Martens SkrevetEn lege en kan prate med. Er også interessert å lytte. Kunnskaps rik. Men er nok ikke lege for di som kun vil ha b preparater i første omgang. Endelig har jeg en lege som gir trygghet
Tilstedeværende, kunnskapsrik og tålmodig
Lege: Ali Hilli SkrevetVeldig fornøyd med å ha Dr.Hilli som fastlege! Opplever han som dyktig og kunnskapsrik, samtidig som han lytter til mine erfaringer og kjennskap til egen helse. Kan anbefales på det varmeste, og håper han blir værende på Heistad legekontor i laaaang tid!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?