Heistad Legekontor AS

Telefonnummer 35 51 68 00 35 51 68 ...
Gamle Breviksvei 110 3940 Porsgrunn

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Heistad Legekontor AS

Så ærlig!

Lege: Ole Aleksander Skjelbred-Kristiansen Skrevet

Han ser deg og ønsker å finne ut av dine diagnoser❣️🥰. Han ordner spesialister hvis det trengs.. Og det kan skje. Da er det fint å ha noen å stole på❣️🥰

Fantastisk lege

Lege: Ida Marie Voje Rennesund Skrevet

Jeg bruker ikke legetjenesten mye og har dermed ikke så mye erfaring.

Men jeg har vært her med barna mine og hun er utrolig flink, tar ting på alvor, smiler og er blid samtidig som hun erfaringsmessig er veldig rask med å henvise videre.(Noe jeg personlig setter pris på slik at man blir fulgt opp av spesialister).

Det er nettopp dette jeg mener en slik lege bør ha i bakhodet. Svar på det du kan, henvis når du er usikker eller vil ha sjekket ting i dybden.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Natalia Stanchenko Nijenhuis Skrevet

Hun har vært min fastlege i mange år og er veldig fornøyd med henne. Hun er lyttende og støttende og hun tar meg alltid på alvor.

Anbefales

Lege: Ali Hilli Skrevet

Følger opp og er engasjert, tar tak i ting og viser forståelse. Veldig dyktig på småkirurgi. Hyggelig og behagelig lege. Brukte lunsjen sin for å ordne opp i vedtak rundt medisiner for meg.

Beste legen jeg har hatt

Lege: Ali Hilli Skrevet

Har hatt Ali som fastlege i 3 år nå og han være den beste legen jeg har hatt på lenge, han lytter og bryr seg virkelig om å hjelpe på best mulig måte. Han er alltid inkluderende i avgjørelser og forklarer godt de forskjellige løsningene.