Husebyskogen Medisinske Senter

Sørkedalsveien 150 A 0754 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter

Tilgjengelig og lyttende

Lege: Jostein Berntsen Skrevet

Min fastlege de siste år har alltid vært tilgjengelig, når jeg har hatt behov for en kontroll. Han opptrer alltid høflig og korrekt, ikke noen morsomheter eller tøys.
Han er lyttende i forhold til mine oppfatninger og ønsker. Han svarer med faglig tyngde og innsikt.

Dyktig med barn

Lege: Naila Saddique Skrevet

Har Naila som lege for barna. Hun er kjempeflink med barn, omsorgsfull med glimt i øyet. Får vanligvis raskt time, og opplever at vi blir veldig godt ivaretatt. Anbefaler.

God og lyttende lege

Lege: Einar Alexander Bøhmer Skrevet

Min mann og jeg har gått til Dr. Bøhmer i noen år nå. Han er høflig og hyggelig. Meget faglig dyktig og oppdatert. Jeg føler meg sett.
Takk for den gode jobben du gjør, Einar Alexander Bøhmer!

Omsorgsfull og meget dyktig

Lege: Naila Saddique Skrevet

Fantastisk hyggelig lege. Faglig dyktig, men også ydmyk i forhold til å henvise til spesialister. Jeg gruer meg ikke lenger til Zoladex sprøyten, takket være den profesjonelle gode holdningen din. Du utstråler en trygghet som er super viktig for meg som er alvorlig syk. Den beste legen jeg har vært hos!

Dyktig og nøye

Lege: Jostein Berntsen Skrevet

Jostein er sympatisk og faglig oppdatert og tar seg alltid tid til å lytte, selv om han er forsinket. Han tar heller en test for mye enn for lite og har i tillegg en god dose humor.

Eneste negative er at det er vanskelig å få time uten å måtte vente et par uker hvis det ikke er kritisk.