Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Furuset Legesenter DA
Grei fastlege med div meninger
Lege: Nadia Bashir SkrevetNadia er min første fastlege og har ikke hatt andre ved siden av hun. Jeg kan oppleve at hun vil bli fortest mulig ferdig, men som hun samtidig vil passe på at mine behov kommer frem. Hun har hjulpet meg mye på begge psykiske og fysiske. Jeg opplever hun som en bra lege til å ta hensyn til mine vansker og en person som kan støtte meg eller være på min side. Selvom hun støtter mine vansker og hjelper meg på det meste kan jeg kjapt oppleve at hun vil bli fortest mulig ferdig og avbryte eller misforstå et par ganger. Ellers en god lege
Empatisk og kunnskapsrik
Lege: Reza Amiry Moghadam SkrevetJeg har hatt Dr. Reza som min fastlege i noen år. Han er en god lytter, og videresender meg til spesialist når det er nødvendig. Men det er ikke alltid lett å få tak i ham og nesten alltid forsinket time. Så hvis du er tålmodig og kan meditere mens du venter ekstra for hver konsultasjon, anbefaler jeg deg Reza som en god fastlege.
Utilgjengelig for pasienter!
Lege: Nargis Masood Khan SkrevetDa min gamle fastlege sluttet, så fikk jeg denne legen. Jeg måtte vente over en time i telefonen før jeg fikk svar. Når de tok telefonen ble jeg møtt med en dame som ikke var villig til å høre etter og som la på telefonen. Fikk ikke bestilt time.
Det er kun mulig å kontakte legekontoret mellom 12:45 og 14. Ventetiden er 1 time i telefonkø.
Anbefaler ikke denne fastlegen.
Trygt å gå til Nargis Masood
Lege: Nargis Masood Khan SkrevetFøler meg sett og hørt. Siste gang jeg var hos legen tok jeg en del blodprøver. Det som jeg opplevde som veldig fint var hun satte av tid for ringe meg etter en uke og gi meg svar på prøvene.
Engasjert og flink
Lege: Safiullah Atal SkrevetFøler at mann blir takk godt vare på, hørt og forstått, flink og engasjert.
Beste legen jeg har hatt, anbefales.