Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson
Plastikkirurg

Om

Dr. Marcus Eriksson er en erfaren og nøyaktig plastikkirurg med et godt estetisk blikk og fokus på naturlige og harmoniske resultater.

Han legger stor vekt på trygghet, ærlige råd og realistiske forventninger. Under konsultasjonen vurderes den enkeltes ønsker og forutsetninger nøye, og operasjon anbefales ikke dersom forventningene ikke kan innfris eller risikoen vurderes som for høy.

Med bred erfaring innen plastikkirurgi og estetisk medisin er målet å tilby behandling som gir gode og naturlige resultater, samtidig som pasientens trygghet står i sentrum.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Privatklinikken AS - Bergen Telefonnummer 919 19 100 919 19 1 ...
Nattlandsveien 8 5093 Bergen
Privatklinikken AS - Stavanger/Sandnes Telefonnummer 919 19 100 919 19 1 ...
Gravarsveien 7 4306 Sandnes
Privatklinikken AS - Tromsø Telefonnummer 919 19 100 919 19 1 ...
Grønnegata 38 9008 Tromsø
Marcus Eriksson er plastikkirurg i Bergen, Oslo, Sandnes og Tromsø

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Marcus Eriksson

Kommer gjerne tilbake

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Jeg har vært hos Privatklinikken for både fillers og Sculptra og er veldig fornøyd med resultatet. Behandlingene har gitt ansiktet et friskere og mer balansert uttrykk uten at det føles overbehandlet (som jeg dessverre tidligere har opplevd hos en annen klinikk).

Jeg har også følt meg veldig godt ivaretatt underveis. Kommer gjerne tilbake.

Veldig god opplevelse

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Jeg er kjempefornøyd med både operasjonen og oppfølgingen hos Privatklinikken. Jeg har slitt med selvtilliten i mange år, men etter operasjonen og behandlingen har jeg fått en helt ny trygghet og et nytt og bedre liv.

Jeg er utrolig takknemlig for resultatet og for den gode behandlingen jeg har fått. Kan varmt anbefales!

Tok seg god tid til å forklare

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Jeg hadde en veldig god opplevelse hos Dr. Marcus. Det som gjorde størst inntrykk på meg, var hvor god tid han tok seg til å lytte og forstå hva jeg ønsket, før han grundig forklarte hvordan han mente vi burde gå frem for å få et best mulig resultat. Jeg følte meg både sett, forstått og trygg hele veien, og satt igjen med en veldig god følelse etter behandlingen. Rolige omgivelser med en lege som virkelig virker opptatt av å gjøre det som er riktig for deg! En trygg og gjennomført opplevelse jeg varmt kan anbefale :)

Utrolig dyktige og omsorgsfulle

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Dr. Marcus og sykepleier Mette tok imot meg på en utrolig varm og omsorgsfull måte. Jeg følte meg sett, hørt og godt ivaretatt fra første stund og gjennom hele operasjonen. Marcus var svært nøye og tok seg god tid, mens Mette var trygg og beroligende og fulgte meg godt gjennom hele prosessen.

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, og kunne ikke vært mer glad for at jeg valgte akkurat dem. Jeg kan varmt anbefale Dr. Marcus og Mette til andre som vurderer en operasjon.

Tusen takk for en fantastisk opplevelse og for at dere gjorde hele prosessen så trygg og fin🫶🏻

Trygg og faglig dyktig

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Jeg følte meg utrolig godt ivaretatt og trygg gjennom behandlingen av Dr. Marcus og Mette. Han var både varm, rolig og kunnskapsrik, og tok seg god tid til å forklare og svare på alle spørsmål. Det merkes at han har stor faglig kompetanse og virkelig bryr seg om pasientene sine. Jeg sitter igjen med en veldig god opplevelse og kan varmt anbefale Dr. Marcus og Mette!