Tannlege Fredrikstad - Legelisten - Anbefalte tannleger

Ser du etter ny tannlege i Fredrikstad?

Når det gjelder tannbehandling i Fredrikstad, er det naturlig å lure på hvilke alternativer som finnes og det kan til tider være vankselig å vurdere ulike tannleger opp mot hverandre. I denne artikkelen vil vi forklare deg hvordan du kan bruke Legelisten til å lese anmeldelser  om ulike tannleger i Fredrikstad, og bestille timen din direkte online på vår plattform. Som en av Norges største helseplattformer er vi en trygg kanal som tillater deg å bestille timen direkte på vår hjemmeside.

 

Klikk deg inn på lenken under og få en full oversikt over tannlegene i Fredrikstad.

https://www.legelisten.no/tannleger/%C3%98stfold/Fredrikstad

 

Har du tannlegeskrekk og ønsker en tannlege som kan odontofobi (tannlegeskrekk)?
Ved å filtrere for tilleggskompetansen "vlagt eksamen i odontofobi", får du en obversikt over tannleger som fokuserer på tannlegeskrekk i Fredrikstad.

Tannleger med fokus på tannlegeskrekk i Fredrikstad: https://www.legelisten.no/tannleger/%C3%98stfold/Fredrikstad?competence=51

 

Hvem har rett til gratis tannbehandling i Fredrikstad?

I Fredrikstad, som i resten av Norge, er tannbehandling vanligvis ikke gratis for voksne. Imidlertid finnes det unntak fra denne regelen. Barn og unge under 18 år har rett til gratis tannbehandling, som inkluderer vanlige undersøkelser, rensing og behandling av tannråte. Dette er en viktig tjeneste for å sikre god munnhelse i ung alder.

For voksne er det enkelte grupper som kan få støtte til tannbehandling gjennom Folketrygden. Dette kan inkludere personer med spesielle medisinske tilstander som påvirker munnhelsen. Hvis du er usikker på om du kvalifiserer for slik støtte, anbefales det å kontakte ditt lokale NAV-kontor for mer informasjon om dine rettigheter.

 

Hvordan få rimeligere tannbehandling i Fredrikstad?

Selv om tannbehandling vanligvis ikke er gratis for voksne, finnes det måter å redusere kostnadene på. Her er noen alternativer:

 • Offentlige tannklinikker: Fredrikstad har offentlige tannklinikker som tilbyr tannbehandling til lavere priser enn private tannleger. Prisene varierer avhengig av inntekten din og andre faktorer. Du kan kontakte din lokale tannhelsetjeneste for å få informasjon om priser og tilgjengelighet.

 • Tannforsikring: En tannforsikring kan bidra til å dekke deler av kostnadene for tannbehandling. Prisen på forsikringen varierer avhengig av dekningen du velger. Flere forsikringsselskaper i Fredrikstad tilbyr tannforsikringer, så det kan være lurt å sammenligne ulike alternativer for å finne den som passer best for dine behov.

Hva koster tannbehandling i Fredrikstad?

Kostnadene for tannbehandling varierer avhengig av typen behandling og om du velger en offentlig eller privat tannlege i Fredrikstad. Her er omtrentlige kostnader for noen vanlige tannbehandlinger:

 • Vanlig undersøkelse og rensing: Prisen varierer, men en vanlig undersøkelse og rensing kan typisk koste fra 695 - 1490 kroner hos en privat tannlege i Fredrikstad.

 • Fyllinger: Kostnadene for fyllinger avhenger av størrelsen og materialet som brukes. Prisene ligger vanligvis mellom 1295 og 3000 kroner per fylling hos en privat tannlege.

 • Rotfylling: Dette er en mer omfattende prosedyre, og kostnadene kan variere fra 4990 til 7990 kroner, avhengig av tannens tilstand og omfanget av behandlingen.

 • Tannkroner og broer: Prisen for kroner og broer varierer avhengig av materialene som brukes og antall tenner som behandles. Det er derfor best å gå på en undersøkelse og få et kostnadsoverslag av tannlegen. Dette gir deg muligheten til å vurdere de ulike alternstivene.

Husk at disse prisene kun er omtrentlige estimater, og faktiske kostnader kan variere. Det er alltid lurt å be om et prisoverslag fra tannlegen før du starter behandlingen.

 

Hvordan finner man riktig tannlege sine behov i Fredrikstad med Legelisten?

Å finne en pålitelig og erfaren tannlege i Fredrikstad kan være en utfordring, men Legelisten kan være en verdifull ressurs for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning. Her er trinnene du kan følge:

 • Besøk Legelistens nettside: Gå til Legelistens nettside på https://www.legelisten.no/.

 • Søk etter "Tannlege Fredrikstad": Skriv inn søkeordet "Tannlege Fredrikstad" i søkefeltet.

 • Filtrer søkeresultatene: Legelisten vil vise en liste over tannleger i Fredrikstad og omegn. Du kan bruke filtreringsalternativene for å begrense resultatene etter avstand, pasientvurderinger, priser og mer.

 • Les pasientanmeldelser: Ta deg tid til å lese anmeldelser og vurderinger fra andre pasienter for å få innsikt i tannlegens omdømme og kvaliteten på tjenestene de tilbyr.

 • Kontakt tannlegene: Benytt vår online booking og bestill en undersøkelse hos tannlegen.

Legelisten gir deg tilgang til verdifull informasjon om tannleger i Fredrikstad, og hjelper deg med å velge en tannlege som passer best for dine individuelle behov. Som en av Norges største helseplattformer kan du være trygg når du bestiller din neste tannlegetime gjennom vår portal. Du betaler for timen på klinikken etter undersøkelsen.

Tannbehandling i Fredrikstad er vanligvis ikke gratis for voksne, men det finnes alternativer for rimeligere tannbehandling gjennom offentlige tannklinikker og tannforsikringer. Husk å bruke Legelisten som en nyttig verktøy for å finne den beste tannlegen som dekker dine behov i Fredrikstad-området.

 

Se full oversikt over tannleger i Fredrikstad

 

Legelisten - Jungeltelegafen digitalisert