Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsetorget DA
Den beste fastlegen jeg har hatt.
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetDyktig, grundig og seriøs. En drøm i forhold til min tidligere fastlege. (ønsker egentlig å holde han litt hemmelig!)
Dyktig og seriøs lege
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetHagerup er en faglig dyktig lege alltid med ett smil på lur. Han tar seg tid til pasientene og har også sosial intelligens.
Har gått hos han i mange år og er veldig fornøyd.
Han er medfølende og virker som han bryr seg om sine pasienter. Kan virkelig anbefale han :)
Veldig bra lege.
Lege: Kjetil Hagerup SkrevetEn lege som du alltid føler at du blir tatt på alvor.Er flink med å sende videre når de er noe som han er usikker på.Det er veldig betryggende.
Fantastisk
Lege: Marit Serine Robbestad Skeie SkrevetIkke bare er legen fantastisk, men resepsjonen tar telefonen HVER gang man ringer og å få time er aldri et problem. I dag sendte jeg inn pr nett kl 8 og hadde fått time på ønsket tidspunkt rett etterpå. Yes!
En lyttende lege
Lege: Marit Serine Robbestad Skeie SkrevetDet er vanskelig å finne gode fastleger. Jeg var så heldig å få plass hos Marit Skeie. Det er aldri noe problem å få time når jeg trenger det, og veldig lite venting. Som regel kommer jeg inn til avtalt tid. Noe som er sjeldent hos andre fastleger jeg har hatt. Hun hører på hva jeg har å si, tar meg på alvor, ikke noe dilldall, og er veldig effektiv. Hver gang jeg har vært der har jeg fått den hjelpen jeg ønsker. De er også veldig hyggelige i resepsjonen.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?