Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Brumunddal Legesenter
Arbeidsom
Lege: Brian Zamel SkrevetArbeidsom lege, tar seg tid til pasienter og er medfølende. Svarer på e konsultasjon, ofte samme dagen eller dagen etter at man tar kontakt. Ofte fullbooket i lang tid på Helse Norge appen. Mine reseptfornyelser i appen, har alltid blitt behandlet innen 24 timer innenfor virkedager. Forsinkelser til legetim, må man være forberedt på.
Trygg og hyggelig lege
Lege: Amanish Kumar SkrevetEtter å ha skiftet leger et par ganger er jeg fornøyd med dette valget.
Veldig hyggelig og trygg i væremåten. Føler seg sett med å ha denne legen😊
Arrogant, frekk, nedlatende og lite hjelpsom
Lege: Navnit Singh Rattan SkrevetEn virkelig kynisk og arrogant lege som lar deg komme inn til time vel vitende om at han har bestemt seg for å si at alt er bra jeg kan ikke hjelpe deg nok en gang. Så da har jeg ikke bare måtte betale for timen men også for ekonsultasjonen i forkant for å få time.Fikk tidlig frikort.Det var ofte han glemte å rekvirere blodprøver men faktura/betaling glemte han aldri. Han kunne vise meg inn på kontoret for så å gå ut og være ute i minst 5 min for han kom tilbake. Bare der så viser han hvor lite respekt han har for deg som pasient og menneske.
Kunnskapsrik og dyktig
Lege: Lidija Kontic SkrevetHun er en dyktig fastlege. Hun følger godt opp og det betyr mye for meg. Bryr seg om meg som pasient og tar seg tid til å lytte.
Beste lege
Lege: Lidija Kontic SkrevetEr så glad for at Lidija er min fastlege.Alltid blid og hyggelig, tar godt vare på meg, slik at jeg føler meg trygg hos henne.Velfig glad i legen min