Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kalfaret Legesenter DA
Den beste legen I landet
Lege: Knut-Arne Wensaas SkrevetWensaas var min faste ifra 2002 til 2009. Jeg sleit med rus og han har redda livet mitt flere ganger. Måtte dessverre bytte fastlege da jeg flytta til Østlandet for skolegang. Beste fastlege jeg noensinne har hatt og kommer til å få.
Dårlige manerer
Lege: Barbara Merethe Gillow SkrevetJeg hadde Dr. Gillow som vikar da jeg har en annen lege som fastlege. Timen med Gillow opplevdes ikke positivt. Jeg ble ikke lyttet til, hun trakk raske konklusjoner når hun skulle skrive en attest til meg, jeg rettet på henne en gang og endte til slutt med å få en attest med ikke helt riktig informasjon. Jeg ser at folk her har forskjellige opplevelser av henne - min var ikke noe bra. Å ikke bli hørt og lyttet til av en lege er noe av det verste som fins.
Dyktig lege
Lege: Knut-Arne Wensaas SkrevetUtrolig dyktig lege. Lytter og forklarer godt. Har ikke opplevd at han ikke har hatt tid. Er meget fornøyd og kommer ikke til å bytte lege!
Varierende Opplevelse:-/
Lege: Barbara Merethe Gillow Skreveten hyggelig konsultasjon, en annen time med mye kjefting og lite hyggelig oppførsel
Veldig dyktig og nøyen
Lege: Barbara Merethe Gillow SkrevetJeg opplever alltid å bli tatt på alvor, både med fysisk og psykisk sykdom. Hun er flink til å lytte og jeg synes alltid hun kommer med konstruktive tilbakemeldinger hva det enn gjelder. Hun er også svært flink med barn når jeg har vært det sammen med barna. Hun tar initiativ til videre undersøkelser og oppfølging. Veldig fornøyd med Dr. Gillow:)