Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dalen Legesenter
Dyktig og empatisk lege
Lege: Hans Høvik SkrevetHar hatt Høvik som fastlege i mange år nå. Han lytter, stiller god spørsmål og følger alltid opp. Føler meg alltid trygg og ivaretatt. Sjelden vare av en lege!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Sandra Mariann Dale SkrevetFamiliens fastlege. En rett og slett utrolig god lege. Tar pasienten alvorlig , lytter, er nøye. Jeg er alltid trygg på hennes vurderinger. Bedre lege skal men lete lenge etter.
Beste fastlegen!!!
Lege: Aravinthan Leo Maxwell SkrevetJeg har hatt denne fastlegen i ganske mange år nå, og opplever at han er meget dyktig, tillitsskapende, vil det beste for pasienten og ikke minst effektiv. Føler meg alltid godt ivaretatt og er trygg på at han finner ut av ting.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Hans Høvik SkrevetFantastisk lege som alltid lytter og hører på hva man har å si. Jeg har hatt han som fastlege siden fastlegeordningen begynte.
Rask, effektiv, tilgjengelig
Lege: Aravinthan Leo Maxwell SkrevetJeg har hatt Leo som lege i flere år, litt tilfeldig egentlig. Er veldig fornøyd. Han er ofte tilgjengelig med akseptabel ventetid, gir gode diagnoser og er behjelpelig.