Dalen Legesenter

Folke Bernadottesvei 52 5147 Fyllingsdalen

Siste vurderinger av behandlere ved Dalen Legesenter

Dyktig og lyttende

Lege: Anders Midtun Skrevet

Fantastisk flink fastlege. Han er lyttende og empatisk. Har blikkontakt og om det er noe han ikke vet eller lurer på så finner han ut av det og kommer tilbake med informasjon. Hele familien har han som fastlege, og vi er alle veldig fornøyde. Han har alltid time innen max 1 uke og det kan lett bestilles på nett via helsenorge. Han er den første legen som helt uoppfordret har ringt meg og spurt hvordan det går etter en konsultasjon tidligere.

Dyktig, grundig og lyttende

Lege: Katrin Kvideland Skrevet

Veldig dyktig og behagelig lege som i tillegg er god til å lytte. Hun henviser kjapt videre når det er behov for det. God på kommunikasjon. Føler meg veldig godt ivaretatt de gangene jeg er hos Katrin.

Dyktig og trygg lege

Lege: Sandra Mariann Dale Skrevet

Sandra Mariann, en fantastisk lege. Hun er dyktig, trygg, lyttende og viser genuin forståelse for det jeg står i. Anbefales på det varmeste.

Avslappet, effektiv, dyktig og solid fastlege

Lege: Aravinthan Leo Maxwell Skrevet

Jeg har hatt Dr. Maxwell som fastlege i noen år nå, og jeg kan anbefale ham på det varmeste. For meg som ikke oppsøker lege ofte er det viktig at ventetiden for å få time ikke er for lang, at både bestillingen og annen kommunikasjon utenom konsultasjonen på kontoret kan skje digitalt, at legen er effektiv og faglig oppdatert. Maxwell, som for øvrig ikke må forveksles med faren, som også er fastlege i Bergen kommune, innfrir på alle disse punktene. Jeg opplever Aravinthan Maxwell som en behagelig, solid og tillitsvekkende lege. Meget fornøyd.

Dyktig, sympatisk og kunnskapsrik

Lege: Anders Midtun Skrevet

Sympatisk og faglig dyktig. Anders setter seg alltid inn i det det gjelder og er opptatt av å gi deg forståelige svar og tilbakemeldinger. Han lytter alltid til deg og ser deg. Vet han ikke svaret der og da gjør han det han kan for å gi deg ett svar.
Behagelig væremåte og tilstedeværelse.