Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skårer Legesenter AS
Behagelig Fastlege
Lege: Mudassar Siddique SkrevetVeldig fornøyd,han er oppriktig intressert har tid og empati uten at det blir mye.Barna mine føler seg trygge hos ham.Anbefales.
Velg en annen lege
Lege: Mudassar Siddique SkrevetJeg har hatt mange forskjellige leger, men aldri blitt behandlet med så lite respekt som denne legen. Han har aldri tatt meg seriøst og ofte hånfliret av meg. Det har hver gang vært en kamp om å bli hørt, en kamp som jeg aldri har vunnet. For ditt eget beste, velg en annen lege!
Svært dyktig lege
Lege: Magnus Fritsvold SkrevetEn lege som følger opp og som tar deg på alvor!
Svært dyktig og lett å kommunisere med.
Anbefales på det sterkeste!
Ikke for kronikere
Lege: Magnus Fritsvold SkrevetStøtter de som sier at han ikke er for de med kroniske lidelser. Han er faglig dyktig og følger opp så godt man kan forvente, men man får aldri tid til å ta opp alle spørsmål (som regel ganske mange når man er kroniker) da han er veldig streng på tiden. Bestill evt. dobbeltime! Merkbart at han ikke har mye erfaring med kroniske sykdommer da blant annet sykemelding ikke blir brukt fornuftig ved lang tids sykemelding. Heller ikke tid til å diskutere temaet, og sykemeldingen er gjerne det siste som skrives ut før du må gå... Alltid litt for travel, og det skjer fort feil for eks. ved at resepten din ikke er skrevet inn når du står på apoteket. Ellers oppfatter jeg han som høflig, lyttende og tar deg på alvor.
Lite fornøyd
Lege: Mudassar Siddique SkrevetBle gitt denne legen da min forje lege sluttet. Ikke fornøyd i det hele tatt. Føler han ler av meg når jeg forklarer/spør om noe... Føler han også gir opp når han ikke finner problemet med en gang. Skuffet