Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
Dyktig, men til tider også vanskelig
Lege: Marius Ryengen SkrevetBle automatisk skiftet fra min forrige fastlege som pensjonerte seg til Ryengen. Han er dyktig og kunnskapsrik, samtidig ikke alltid lett med kjemien, har han bestemt seg så har han bestemt seg... Er profesjonell, på en måte distansert, men samtidig tar han deg på alvor når han først mistenker at det er noe alvorlig som må henvises videre.
En lege som lytter
Lege: Hans-Christian Myklestul SkrevetMin mann har Myklestul som sin fast lege, og jeg måtte være med min mann til legen for han er sterkt redusert av kreftdiagnose, en mer dedikert lege, som tar deg, tar deg på alvor og hjelper deg videre, snakker med den syke og pårørende på god og hjelpsom måte, en stor takk og en stor klem til Myklestul, godt å ha en så god lege, i den tiden vi står i nå ❤️
Arrogant og avfeiende
Lege: Kristin Sundby Myhrer SkrevetHar hatt henne som fastlege lenge og nå ser jeg meg nødt til å bytte da hun virkelig ikke tar meg på alvor eller lytter til hva jeg har å si. Prøvd å forklare hva jeg opplever og sliter med, men hun har allerede bestemt seg for hva som feiler meg og tar ikke det jeg sier på alvor. Veldig dårlig samarbeid og kommunikasjon. Tar seg ingen tid til deg.
Helt ubrukelig
Lege: Katrine Sæves SkrevetDenne legen var flink for noen år tilbake .
Nå bryr hunn seg ikke mye om hvordan pasientene har det
Lite empati, og overfladisk og likegyldig .
Helt umulig å få kontakt med
Lege: Signe Marie Rambøl Alme SkrevetJeg har prøvd gjennom mine 1,5 år som pasient hos henne å få time, uten å få det - nå har jeg begynt å bruke dr Dropin