Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
En fastlege som dessverre ikke fungerer
Lege: Kristin Sundby Myhrer SkrevetMin erfaring med denne fastlegen har dessverre ikke vært god. Jeg opplever at mine behov og bekymringer ofte ikke blir lyttet ordentlig til, og at jeg må forklare og kjempe for ting som burde vært tatt mer på alvor. Det føles ofte som om mye av ansvaret blir lagt over på meg som pasient uten at jeg får konkret hjelp, råd eller oppfølging.
Jeg har flere ganger gått fra timene med en følelse av motstand i stedet for støtte, og uten å komme nærmere en løsning på problemene jeg søker hjelp for. Dette gjør det utfordrende å ha tillit til behandlingen
Trygg og tilstedeværende.
Lege: Trine Livik Haugen SkrevetSå fornøyd med min fastlege.
Hun er tilstedeværende, er en god lytter og er der for meg når jeg virkelig trenger det.
Føler meg trygg på alle måter.
Dominerende og litt overfladisk
Lege: Kristin Sundby Myhrer SkrevetDet er vanskelig å får timer hos Kristin. Når man først får time så får jeg inntrykk av at hun ikke tar meg seriøst.
Hun sjekker alltid opp det hun skal og henviser meg ditt jeg ber om. Selv om hun kommer med litt nedlatende kommentarer, som gir inntrykk av at hun mener at smertene jeg kjenner ikke er så viktig, det er helt normalt å ha smerter.
Så hvis du skal ha Kristin som din lege, så bør du være bestemt og flink til å stå på ditt.
Kan virker som hun har mistet litt gnisten for faget, og mangler empati, noe som er ganske viktig egenskap hos en lege.
Ellers så er hun faktisk flink til å informere om lavterskel helsetilbud, så det skal hun faktisk ha.
Dyktig, men til tider også vanskelig
Lege: Marius Ryengen SkrevetBle automatisk skiftet fra min forrige fastlege som pensjonerte seg til Ryengen. Han er dyktig og kunnskapsrik, samtidig ikke alltid lett med kjemien, har han bestemt seg så har han bestemt seg... Er profesjonell, på en måte distansert, men samtidig tar han deg på alvor når han først mistenker at det er noe alvorlig som må henvises videre.
En lege som lytter
Lege: Hans-Christian Myklestul SkrevetMin mann har Myklestul som sin fast lege, og jeg måtte være med min mann til legen for han er sterkt redusert av kreftdiagnose, en mer dedikert lege, som tar deg, tar deg på alvor og hjelper deg videre, snakker med den syke og pårørende på god og hjelpsom måte, en stor takk og en stor klem til Myklestul, godt å ha en så god lege, i den tiden vi står i nå ❤️