Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Trygg, effektiv og tar deg på alvor
Lege: Shagun Bhatia SkrevetHar hatt Shagun som fastlege de siste 10 årene, men må dessverre bytte fastlege nå ettersom jeg flytter.
Jeg har opplevd henne som kjempe hyggelig, effektiv og tilstede. Hun er kunnskapsrik og henviser videre når hun ikke har svaret selv.
Jeg har vært mye hos henne for oppfølging etter en del operasjoner, og jeg har kommet til henne med alt fra psykisk til fysiske problemer. Jeg har blitt tatt på alvor alle gangene.
Anbefales på det sterkeste fra meg.
Hyggelig og dyktig
Lege: Esther Kraus SkrevetEsther er en hyggelig, grundig og dyktig lege som jeg vil anbefale på det varmeste! Den beste fastlegen jeg har hatt!
Kunnskapsrik lege som tar deg på alvor
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetDyktig lege.
Opplever han som en god lytter, han er flink til å forklare og tar tak i utfordringer på en god måte.
Byttet pga flytting, kan trygt anbefale legen videre.
Trist møte med lege
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetLegetime med Karl Thomas var ingen god opplevelse. Opplevde han som svært ovenfra og ned fra start, vanskelig å få blikkontakt da han omtrent bare ser på skjermen. Opplevelse av å ikke bli trodd, ikke lyttet til, svarer avvisende, avbryter når man forsøker å forklare, spør opp igjen det som nettopp er forklart, og virker ikke til å bry seg særlig. Aldri følt meg så liten og mindreverdig tidligere. Hinter frempå konklusjoner virker svært fjernt fra den egentlige problemstillingen. Men henviste dit det var behov, det skal han ha. Men åpenbart et stort forbedringspotensiale hva gjelder kroppspråk i rolle som fastlege.
Prakteksemplar
Lege: Camilla Louise Aag Sjursen SkrevetDette er virkelig et prakteksemplar av en fastlege. Hun har all empati i verden, og lytter virkelig til alle problemer enten de er store eller små. Man føler seg godt ivaretatt, og man føler ikke at det er noe hastverk. Hun henviser når det er behov, og hun oppfølger når det foreligger. Virkerlig en super fastlege.