Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Kunnskapsrik og Flink
Lege: Shahab Imani SkrevetDr Imani er dyktig og han lyttet nøye. Hun bruker legetimen til å fokusere på pasientene. Jeg er fornøyd og han er en av de flinkeste legene jeg har møtt.
Dårlig inntrykk
Lege: Shagun Bhatia SkrevetLite empati, tar seg liten tid og henviser bare videre. Ikke et smil og virker ikke som hun lytter til hvordan man faktisk har det. Anbefales ikke.
Kald, lite imøtekommende og følelsesløs
Lege: Shagun Bhatia SkrevetFørste møte med ny fastlege; Shagun hadde meg inne i knapt 7-8 minutter, og på den korte tiden fikk hun meg til å føle meg som om jeg var til bry. Smilte ikke en eneste gang, så majoriteten av tiden på skjermen og avviste vanskene mine med en gang føltes det ut som. Jeg følte meg ubekvem for å åpne meg opp for henne og følte hun ikke tok meg seriøst. Oppå det hele var hun nærmere et kvarter forsinket til timen som var oppsatt.
Hun ville ikke følge meg opp med en ny time og stilte meget få oppfølgingspørsmål. Her var hun klar på hva hun mente, og alt det klarte hun å gjøre opp en mening om på under 10 minutter, noe som burde blitt brukt lenger tid på. Dette var skuffende og sårt.
Oppførte seg dårlig
Lege: Shahab Imani SkrevetHadde ingen forståelse for min situasjon og bekymring, følte meg ydmyket og latterlig gjort. Veldig ubehagelig opplevelse hos en lege eg ikkje vil møte igjen.
Empatisk og kunnskapsrik
Lege: Shagun Bhatia SkrevetHatt Shagun Bhatia som lege i to år og har hatt utelukkende gode opplevelser. Hun tar seg god tid og lytter til det jeg har å si. Shagun er effektiv og man føler seg godt ivaretatt.