Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Handler raskt, empatisk og dyktig!

Lege: Esther Kraus Skrevet

Esther er en empatisk, hyggelig, grundig og dyktig lege som handler raskt på henvisninger, E-konsultasjon, resepter m.m. Hun virker genuint interessert i å hjelpe, lytter og forklarer samt undersøker en dersom det er behov for det. Det er noen som mener hun ikke egner seg til pasienter med psykisk sykdom, og til dette kan jeg bare si at det stemmer ikke! Jeg har aldri følt meg dårligere behandlet av den grunnen. Må bare tilføye at damen som sitter i resepsjonen er utrolig hyggelig!
Jeg er super fornøyd med å ha fått Esther som fastlege, og kan på det varmeste anbefale henne!

Dyktig og forståelsesfull.

Lege: Esther Kraus Skrevet

En serdeles enestående dyktig lege. Har hjulpet meg mangngen ganger i forskjellige situasjoner.
Å hyggelige ansatte kollegaer har hun og.
Den beste fast lege jeg noen gang har hadt og har fremdeles.

Beste legen jeg har hatt

Lege: Camilla Louise Aag Sjursen Skrevet

Camilla er den beste legen jeg har hatt. Hun er alltid i godt humør, og tar seg tid til å lytte til hva du har å si. Hun er sympatisk, forståelsesfull og tar deg på alvor. Samtidig er hun effektiv i å behandle eller henvise deg videre. I tillegg tar hun både fysisk og psykisk helse på alvor.

Jeg vil anbefale Camilla på det sterkeste!

Svært kunnskapsrik og imøtekommende

Lege: Marit Hommedal Thune Skrevet

En fastlege som virkelig bryr seg og ser hele mennesket. Tar seg tid og forklarer seg godt i behandling. Svært kunnskapsrik. Anbefales på det sterkeste!

Sympatisk og kunnskapsrik

Lege: Shahab Imani Skrevet

En ekstremt dyktig lege som vet hva han driver med, kommuniserer tydelig, og svarer tålmodig på spørsmål. Anbefales sterkt.