Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Verdens beste fastlege!

Lege: Marit Hommedal Thune Skrevet

Marit er en fantastisk dyktig fastlege som tar meg som pasient seriøst. Hun handler kjapt når det trengs, samt gir gode forklaringer når det ikke er rom for bekymring. Jeg sitter alltid igjen med en følelse av å bli sett og få adekvat behandling, uten å føle meg som en byrde.

Tilgjengelighet er god, trivelig ungdommelig kontor, og vikarlegene er også topp (har hatt Marianne foreløpig).

Dyktig, imøtekommende, lyttende, vennlig og trygg.

Lege: Esther Kraus Skrevet

Esther er en svært dyktig lege med både solide faglige kvaliteter og kunnskaper og i mellommenneskelige møter. Jeg opplever meg svært heldig som har Esther som fastlege og ville ikke byttet mot noen andre. Man føler seg hørt, tatt på alvor og behandlet på beste vis. Legekontoret er bemannet av dyktig og hyggelig personell. Jeg gir Esther mine beste anbefalinger.

Godt fornøyd

Lege: Karl Thomas Brinch Skrevet

Jeg har hatt Karl Thomas som lege i ca. fem år, og er lei meg for at jeg må bytte da jeg flytter fra Bergen. Jeg har opplevd han som imøtekommende, rolig og kunnskapsrik. Han har tatt meg på alvor med de ulike plagene jeg har kommet med.

Faglig flink men upersonlig

Lege: Esther Kraus Skrevet

Esther gjør det hun skal, men ikke så mye mer. Synes hun kunne vært mer medmenneskelig. Tror ikke jeg ville valgt henne igjen. Har også opplevd at hun ikke har gitt medisinene jeg trengte med en gang

Lege som tar det med ro

Lege: Shahab Imani Skrevet

En lege som tar det med ro. Virker en smule tilbakelent. Lang tid fra man tar blodprøver til man for svar. Det behøver ikke ta flere uker før svarene er klar.
Dette er irriterende og frustrerende og gir liten tillit.
At han er smilende og hyggelig gjør ikke helsen noe bedre.