Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Fantastisk lege
Lege: Shagun Bhatia SkrevetVarm, tilstede, profesjonell, klok, følger opp. Skulle gjerne tatt henne med til Oslo på flyttelasset!
Føler jeg sløser tiden hans
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetJeg opplevde å bli avbrutt ofte, og følte ikke jeg fikk snakket ferdig.
Han sitter for det meste dypt inni PC'en, noe som fikk meg til å stoppe midt i en setning ettersom jeg trodde han ikke lenger hørte etter.
Jeg hadde egentlig flere spørsmål men turte ikke å stille dem siden jeg fikk inntrykk av at jeg sløste den dyrebare tiden hans.
Han var dyktig til å operere, men jeg opplevde at jeg måtte stille de viktige spørsmålene da han egentlig ikke fortalte noen ting om hva jeg kan forvente etter operasjonen, hva jeg skal gjøre med stingene og når jeg skal ta medisiner.
Tok meg ikke seriøst
Lege: Shahab Imani SkrevetVille ikke valgt denne legen. Tok meg ikke seriøst når det virkelig gjaldt. Skulle få henvisning til psykolog i en vanskelig periode. Dette bekreftet han to ganger at han gjort. Ett år senere har jeg forstatt ikke fått komme til, og finner ingen henvisning på helseNorge.
Lytter, troverdig og dyktig
Lege: Shagun Bhatia SkrevetShagun er den beste fastlegen jeg har møtt. Hun er imøtekommende og tar seg alltid tid til å høre på pasienten, men er likevel effektiv (noe jeg setter pris på hos en fastlege for å unngå for lang ventetid). Hun tar pasientens plager alvorlig, er troverdig og virker veldig dyktig i faget sitt.
Simpelthen fantastisk!
Lege: Esther Kraus SkrevetBle møtt av en lege som lyttet til meg, var hjelpende og trøstende. Jeg følte jeg ble tatt på alvor og har fått god behandling.