Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Veldig fornøyd
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetJeg har hatt Dr. Brinch som min lege under min studietid i Bergen og har vært veldig fornøyd. Jeg har opplevd han som en løsningsorientert lege som har tatt meg på alvor hva enn det måtte være.
Shagun er flink - Elendig vikar
Lege: Shagun Bhatia SkrevetShagun er kjempeflink lege som tar deg på alvor.
Men vikaren er helt grusom, det er veldig synd. Må nå bytte fastlege pga vikaren [FJERNET AV MODERATOR].
Trygg, imøtekommende og profesjonell
Lege: Marit Hommedal Thune SkrevetJeg opplever Marit som en trygg og god fastlege med kunnskap, forståelse og empati. Hun jobber langt utover hva som kan forventes mht. å strekke seg for å gi timer og svare på prøver.
For rask?
Lege: Shagun Bhatia SkrevetJeg har bare vært hos Bhatia én gang, fortalte da at jeg følte meg deprimert i svangerskapet. Hun stilte svært få spm til dette, men skrev raskt en resept på antidepressiva som jeg kunne hente ut hvis det ble «for ille». Jeg fikk ingen andre råd, og vi avtalte ingen videre oppfølging. Jeg skulle ønske problemet ble tatt mer på alvor, både i mitt tilfelle, og for den neste som måtte slite med det samme.
Flink og behagelig
Lege: Shagun Bhatia SkrevetHar hatt Shagun Bhatia som min fastlege hele min tid i Bergen. Var fornøyd fra første stund. Følte meg godt ivaretatt, og hadde inntrykk av at hun hadde god tid og var genuint opptatt av at jeg skulle ha det best mulig. Jeg er oppriktig lei meg for at jeg ikke kan fortsette å ha henne som fastlege når jeg flytter fra Bergen.