Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS
Varm og imøtekommende
Lege: Shagun Bhatia SkrevetJeg har hatt henne som lege siden hun begynte der.
Hun er trygg, virker snill, og jeg føler meg trygg for at hun tar vare på meg. En god dose humoristisk sans er bare et stort pluss !
Jeg har heldigvis blitt spart for alvorlige sykdommer, men har hatt behov for hjelp i spesielle vanskeligheter, og også trivielle ting som f.eks influensa.
Vi har en god kommunikasjon.
Personalet i resepsjonen og de som tar blodprøver er alltid hyggelige.
Dyktig lege!
Lege: Karl Thomas Brinch SkrevetJeg har vært hos Dr. Brinch ved flere anledninger. Han tar seg alltid god tid til å høre hva jeg har å si, holder blikket rettet mot meg - ikke mot PC skjermen. Han er svært løsningsorientert og finner alltid den rette behandlingen. Jeg vil anbefale Brinch på det varmeste!
Tullete timebestilling, bra lege.
Lege: Esther Kraus SkrevetTimebestillingen til Legene på Høyden er fryktelig dårlig. De operer med "time samme dag"-opplegg som ikke fungerer. Jeg har gjennom mine tre år der med jevnlige besøk aldri opplevd å få time samme dag. Det koster penger å motta meldinger, og når en må mase på de i tre dager for å få time har du plutselig brukt 40 kroner bare på timebestillingen.
Esther er derimot en grunn til å bli der. Hun møter pasientene med et smil og jeg får et inntrykk av at hun er veldig effektiv og kunnskapsrik. Hun er åpen for innspill fra pasienten og jeg går alltid fra hennes kontor og er fornøyd med behandlingen.
Grei lege. Legekontoret kan bli bedre!
Lege: Esther Kraus SkrevetLegen er grei, lytter, gir råd og er forståelsesfull.
Legekontoret derimot har mye rom for forbedring, spesielt når det gjelder kundebehandling.
Har byttet til en annen lege nå på grunn av dette.
Helst ikke ha en sykdom som haster om du velger dette legekontoret.
Du må beregne mye ventetid.
Fantastisk fastlege!
Lege: Shagun Bhatia SkrevetShagun er både faglig dyktig, serviceinnstilt og rett og slett ei veldig hyggelig dame. Legene på Høyden er eit veldig profesjonelt legesenter. Anbefalast på det varmaste.