Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Senjalegen avd. Finnsnes legekontor
Lite forståelse
Lege: Veronika Brezova SkrevetFøler at Veronika tar meg lite seriøst og virker som hun er tvilende og ikke tror på det jeg sier. Jeg har undret meg over flere utsagt fra henne, som eksempelvis at det ikke vil gagne meg å få en diagnose.
Videre virker hun til å ikke ta seg god tid til timen og prioritere oppfølging, slik at man må på langt flere timer enn nødvendig. Dårlig kontakt på Helsenorge, hvor både pasient og lege kunne spart tid på enkeltspørsmål.
Terningkast 1
Lege: Veronika Brezova SkrevetJeg opplevde legen som lite imøtekommende og ganske avvisende i møte med pasient og pårørende. Det var vanskelig å få fram relevant informasjon uten å føle at man ble avbrutt eller avvist.
Jeg synes særlig måten legen kommuniserte på var uheldig. Når man følger et eldre familiemedlem til legen, forventer man å bli møtt med respekt, åpenhet og forståelse.
Jeg satt igjen med inntrykk av at legen hadde en ganske kort og avvisende kommunikasjonsform, og at pasienten ikke følte seg særlig velkommen eller ivaretatt.
Dette er basert på min egen opplevelse, men jeg mener kommunikasjonen med pasienter og pårørende bør være betydelig mer respektfull og imøtekommende.
Null empati styr unna
Lege: Veronika Brezova SkrevetHører ikke på pasient, prater om seg og sitt, ingen hjelp å få. Her er det ingen vits å prøve å forklare seg. Null stjerner hadde det gått ann.
Ikke fornøyd
Lege: Veronika Brezova SkrevetDenne legen er lite lydhør, veldig forutinntatt og svært uempatisk. Veldig travel på legetimen, underveis i timen forteller hun hvor mye tid som er brukt og hvor mye tid man har igjen.
Fantastsik flink lege
Lege: Olga Margrethe Espeland SkrevetEffektiv, handlekraftig, fin å prate med. Tar tak i problemer, evner å se den store sammenhengen. Veldig dyktig med barn.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?