Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Senjalegen avd. Finnsnes legekontor
Dyktig fastlege
Lege: Torgeir Ullestad Holme SkrevetEn meget dyktig fastlege , en som tar jobben på alvorlig. Gir seg god tid. Følger opp prøver. Den beste fastlegen jeg har hatt. Er tilflyttet til Horten.
Manglende oppfølging og lite hjelp å få
Lege: Noelia Maria Ruiz de Morales Ayudarte SkrevetDenne legen er en trivelig samtalepartner, så lenge du sier noe som legen er enig i.
Derimot har jeg erfart at om man har andre tanker og meninger blir disse avvist. Denne legen tar seg ikke bryet med å gjøre alt som bør gjøres, og tar seg heller ikke bryet med å lese journalen. Det å gå i et halvt år med et problem uten at legen bryr seg synes jeg er alvorlig. Når saken ble tatt i egne hender var alt ordnet på under en uke.
Du kan få medisiner og sykmelding, men ikke hjelp til å løse et problem. Ønsker man oppfølging og å bli sett og hørt som pasient bør man ikke velge denne legen.
Engasjert og tillitsfull
Lege: Marit Anita Taihaugen SkrevetJeg har vært en gang hos denne legen. hun virket meget kunnskapsrik, lyttet interessert til det jeg hadde å fortell. Hun tok seg tid til å undersøke det hun kunne undersøke ut fra det jeg kunne opplyse om mine problemer. Jeg følte meg meget godt ivaretatt.
Flink fastlege
Lege: Elisabeth Kristoffersen Skogheim SkrevetEr faglig dyktig, men litt tilbakeholden med røntgenundersøkelser! God kommunikasjon, er rask og effektiv og trenger ikke Google etter svar som dem forrige fastlegen gjorde.
Lyttende, ser helheten og sammenheng, men setter krav
Lege: Torgeir Ullestad Holme SkrevetHolme er flink, lyttende, tar pasienten på alvor og flink til å henvise videre ved tvil. Er samtidig direkte på en god måte og setter ting på plass. Er svært dyktig på å se hele menneske og ting i sammenheng. Veldig god på kongnitiv terapi. Har fått svært god hjelp.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?