Centrum Fastlegegruppe AS

Telefonnummer22 41 41 2022 41 41 ...
Bygdøy alle 23 0262 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Centrum Fastlegegruppe AS

Beste fastlege jeg har hatt i Oslo

Lege: Holger Dahl Skrevet

Var så heldig å ha Holger som fastlege i nesten 20 år. Alltid interessert, løsningsorientert, tid, kunnskap, man følte aldri man ‘plaget noen’..
Han gikk dessverre i permisjon og hun som tok over er den dårligste legen jeg har opplevd noen gang.
Mangler totalt innsikt og empati og interesse for hva som egentlig feiler deg. Ser på klokken, er frekk, snakker om at hun har dårlig tid og at hun kun kan adressere evt to ting jeg vil spørre om, flere har hun ikke tid til. Helt grusom! Så meg derfor nødt til å bytte kontor.

Selvsikker og rask

Lege: Sveinung Eide Skrevet

Synes Sveinung fortjener skryt. Kan se hvorfor han kan oppleves som arrogant, men jeg vil heller beskrive han som tydelig og kortfattet. Han er effektiv og løsningsorientert, noe jeg setter stor pris på. Bare vært hos han et par ganger. Han har kanskje ikke folks på å smile stort og levere super service, men til gjengjeld er han ryddig, presis og nøytral i oppførselen noe som faktisk kan være avslappende.

Dessverre ikke fornøyd

Lege: Ranja Cecilie Aarnes-Eidshaug Skrevet

Fikk Ranja som fastlege etter å ha mistet min forrige lege. Var vant med en lege som oppriktig virket dedikert i meg som person og som tok seg tid til å lytte. Det i seg selv var helsefremmende. Var en trygghet i å vite at hun var der hvis det skulle oppstå noe.
Opplever derimot Ranja som rake motsetningen dessverre. Hun virker å være faglig sterk og tar deg på alvor hvis hun har en god dag. Men er til tider veldig arrogant, nedlatende og spiss i fremtoningen. Hun har også en tendens til å projisere sitt eget stress på pasientene, og starter nesten alltid samtalen med å påpeke at hun har liten tid med et slikt toneleie at det gir meg følelse av å være i veien/til bry. Setter pris på en direkte fastlege som ikke pakker inn alt i vatt (og som er streng i forhold til medikamentforskrivning slik hun er), men når du kommer til fastlegen er du ofte i en veldig sårbar situasjon og en slik lege gjør det ikke bedre. Kvier meg alltid til å dra dit. Til tross av at jeg også har hatt noen greie samtaler med henne, vil jeg totalt sett ikke anbefale henne. Også pga lang ventetid og lite kapasitet til deg når du først kommer.

Ble ikke møtt som forventet

Lege: Sveinung Eide Skrevet

Jeg fikk dessverre en dårlig opplevelse på time hos Sveinung Eide og følte meg rett og slett dum. Han lyttet ikke, så dumt på meg når jeg tok opp problemet og to minutter senere var jeg ute av døren med tårer i øynene - uten råd eller løsning. Byttet fastlege etter besøket da jeg opplevde det som vanskelig å få til en dialog i det hele tatt med legen.

Forståelsesfull og lyttende

Lege: Sveinung Eide Skrevet

Har følt meg sett og ivaretatt hos denne legen. Har tillit til at han gir meg den behandlingen jeg er i behov av.