Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Trygg, dyktig og rett på sak.
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetHar hatt Dr. Skavlan som lege siden han startet på Frogner. Han er trygg. Følger opp og henviser videre ved behov. Fin, åpen dialog. Kunne ikke hatt en bedre fastlege.
Svært godt!
Lege: Svein Stiksrud SkrevetMin fastlege gjennom mange år. Jeg føler at Svein alltid tar meg godt imot, og jeg føler han tar nødvendige undersøkelser og tester når det trengs. Jeg opplever at henvisninger fra Dr.Stiksrud alltid får hurtig tilbakemelding og jeg er trygg på at dette også følges opp.
Flink, tilgjengelig og hyggelig
Lege: Svein Stiksrud SkrevetGår raskt å få time. Er grundig og flink. Alltid lydhør. Sender deg raskt til videre undersøkelser om nødvendig. Kan være bestemt men alltid hyggelig.
Hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetHyggelig og kunnskapsrik lege.
Veldig greit at det er laboratorium og legevakt der også.
God service på hele legesenteret.
For selvhøytydelig
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetSikkert faglig flink, men ikke så god på å skape trygghet i møtet. Den gammeldagse autoritære legerollen hører bare ikke hjemme i 2018. En moderne lege bør utvise interesse for pasientens situasjon, ikke gi pasienten en følelse av å være på lånt tid fra første sekund, og at de må forsvare heller enn å fortelle hvorfor de er der. Han er effektiv, og det er bra, men har en anstrengt stil. Med lavere skuldre hadde det vært riktig så bra, han kan når han vil. Jeg velger heller en lege jeg ikke gruer for å gå inn til.