Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

Trygg, dyktig og rett på sak.

Lege: Jørgen Skavlan Skrevet

Har hatt Dr. Skavlan som lege siden han startet på Frogner. Han er trygg. Følger opp og henviser videre ved behov. Fin, åpen dialog. Kunne ikke hatt en bedre fastlege.

Svært godt!

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Min fastlege gjennom mange år. Jeg føler at Svein alltid tar meg godt imot, og jeg føler han tar nødvendige undersøkelser og tester når det trengs. Jeg opplever at henvisninger fra Dr.Stiksrud alltid får hurtig tilbakemelding og jeg er trygg på at dette også følges opp.

Flink, tilgjengelig og hyggelig

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Går raskt å få time. Er grundig og flink. Alltid lydhør. Sender deg raskt til videre undersøkelser om nødvendig. Kan være bestemt men alltid hyggelig.

Hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Niels Erik Landmark Skrevet

Hyggelig og kunnskapsrik lege.
Veldig greit at det er laboratorium og legevakt der også.
God service på hele legesenteret.

For selvhøytydelig

Lege: Jørgen Skavlan Skrevet

Sikkert faglig flink, men ikke så god på å skape trygghet i møtet. Den gammeldagse autoritære legerollen hører bare ikke hjemme i 2018. En moderne lege bør utvise interesse for pasientens situasjon, ikke gi pasienten en følelse av å være på lånt tid fra første sekund, og at de må forsvare heller enn å fortelle hvorfor de er der. Han er effektiv, og det er bra, men har en anstrengt stil. Med lavere skuldre hadde det vært riktig så bra, han kan når han vil. Jeg velger heller en lege jeg ikke gruer for å gå inn til.