Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

Bra lege

Lege: Georg Stang Skrevet

Jeg synes Georg Stang er en god lege, han tar seg tid og tar dine plager på alvor. Han er grundig når han gjør utredning, setter pris på en lege som faktisk er fortsatt nyskjerrig og gir deg følelsen av at han virkelig vil finne ut hvorfor du er syk. Gir gode råd og hjelper deg.
Kan anbefale han

Introvert og til dels nedlatende

Lege: Morten Øwre Skrevet

Etter å ha ventet i overkant av en time på legevakten kom jeg inn til min 5-10 min konsultasjon hos Øwre. Han konluderte raskt med at intet var galt da jeg beskrev mine to siste døgn med smerter. Jeg var nesten glad da mine laboratorieprøver påviste mine antagelser. Jeg går sjelden til lege noe jeg er glad for etter dette besøket. Dersom han trodde at jeg kom for å få medfølelse, sykmelding eller som et tidsfordriv så tok han feil på alle tre punkter.

Opptatt av fag, ikke mennesker

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Faglig sterk, fremstår som mindre opptatt av mennesker.
Variabelt humør. Glad i å snakke selv.
Lang ventetid for å komme inn.

Stang ut!

Lege: Georg Stang Skrevet

Uforskammet, brysk og unødvendig frekk; det var mitt første og siste møte med Georg Stand som fastlege. Han var fullstendig klar over at jeg kun hadde fått ham som fastlege grunnet at jeg byttet til hans vikar, og ikke ble med over da hun startet egenfastlegepraksis. Allikevel behandlet han min forespørsel, som var av svært viktig karakter, men kun besto av 20-30 minutter papirarbeid, som en fornærmelse, da han skulle ha sommerferie etter denne dagen.

Jeg hadde da ventet i 4 eller 5 arbeidsdager på å i det hele tatt få time hos Dr. Stang.

Helt ok om du skal sjekke en føflekk, ikke en mann jeg vil delt antydning til problemstillinger i mer sjelelig retning.

Fra god lege til ustabil og stressa

Lege: Morten Øwre Skrevet

Har hatt denne legen gjennom 10 år. Jeg var veldig fornøyd tidligere, da han hadde gode råd til vanskelige tema. Men i det siste har det skjedd noe, enten har han for mange pasienter eller så er noe annet galt. Han har blitt uforutsigbar, ustabil, passiv-agressiv og stressa. Han har kastet papir i luften og nærmest ropt på meg når jeg stilte et spørsmål. Han er både snill og slem og frekk alt på en gang. Med en kreft diagnose er det mye medisinering som det er vanskelig å navigere gjennom og man forventer faktisk litt tillit og støtte av fastlegen sin! Trodde aldri jeg skulle bytte, men nå har jeg opplevd dette tre ganger og ønsker en som tar sine pasienter på alvor. Jeg håper han får løse sine problemer slik at han kan bli den dyktige legen han var før, men jeg har mistet tilliten til ham.