Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Landmark
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetSynes han virker svært uengasjert...han og jeg har ekstremt dårlig kjemi ( Da ligger vel feilen også hos meg. Før kunne jeg glede meg til en time hos fastlegen min (kvinnelig), men nå gruer jeg meg veldig.
Imidlertid : Han gjør det han skal.og han er pliktoppfyllende.
Konklusjon: Må skifte fastlege.
Legekontorets service er upåklagelig.
Fort inn, men raskere ut!
Lege: Svein Stiksrud SkrevetEnig med personen som skriver: "bra for deg som er sjelden syk med klare problemer, dårlig for deg som har mye og sammensatt sykdom eller er psykisk nede. For barsk og rask!"
Har vært min fastlege siden ordningen startet
Lege: Jørgen Skavlan SkrevetMeget dyktig og enormt kunnskapsrik. Har vært min lege i alle år, og jeg ville aldri vurdert å bytte. En kan være 100% trygg på å få riktig behandling hos Skavlan.
En av de beste legene jeg har vært hos.
Lege: Svein Stiksrud SkrevetHan tar seg tid, kommunikasjon er bra, han tar problemene på alvor, flink på små kirurgi. Jeg har ingen ting å utsette på denne legen. Har gått hos han i 2 år nå og blir virkelig tatt på alvor. Han prøver å løse ting uten å slenge ut piller i hytt å pine. Anbefales.
Empatisk og støttende
Lege: Andreas Fismen SkrevetJeg har alltid opplevd dr Fismen som støtende og empatisk når jeg har vært hos ham. Fått god hjelp hver gang. Han lytter godt og tar meg med i tankegangen når han bestemmer seg for hva han skal gjøre.