Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

En fantastisk lege

Lege: Andreas Fismen Skrevet

En super lege. Han gikk løs på fotvorten min med jublende iver. Det blødde kanskje litt mye, men vorten har vært borte siden!

Ingen over, ingen ved siden

Lege: Andreas Fismen Skrevet

Andreas er min fastlege og han er utrolig dyktig, lyttende og alltid tilgjengelig. Jeg vil aldri bytte fastlege. Han er seriøs og har stor integritet. Jeg kan virkelig anbefale Andres til alle jeg kjenner. Jeg valgte han på måfå uten å vite noe om han, men fant raskt ut at jeg hadde skutt gullfuglen.

Hoven og utdatert

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Hoven og arrogant, og mest opptatt av å flekse muskler. Dette blir litt pinlig, når han begynner å bli udatert, både når det gjelder fag og alder.

Snill og hyggelig lege

Lege: Andreas Fismen Skrevet

Har hatt Dr. Fismen som fastlege i ca to år. Er stort sett fornøyd. Han er snill, hyggelig og ærlig. Følger opp når det trengs. Er tilgjengelig på mail og det ser jeg på som et stort pluss. Derimot er det ofte han ikke klarer å forklare problemer jeg skisserer, eller å svare på spørsmålene mine. Lang ventetid er det også, og må ofte vente 15-20 min på gangen før jeg kommer inn til ham.

hastverk, manglende innsikt og empati

Lege: Morten Øwre Skrevet

Jeg har vært pasient hos Øwre et par år, og byttet ham ut, da jeg opplevde at det alltid var dårlig tid til meg som pasient, alltid forsinket, følte at jeg aldri fikk forklart hva som var galt, og han hadde ikke tid til å forklare meg hva han mente.
sykemeldinger og resepter "satt løst", uten at det egentlig var noe positivt.

håper han reduserer pasientantallet sitt, og gir hver enkelt pasient litt mer tid, og litt mer oppmerksomhet, da Øwre nok egentlig er en god lege....