Din Lege AS

Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS

Dyktig og up-to-date !

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Omtenksom og lyttende.Undertegnede har hatt ham som lege/fastlege ica:20 år og har intet å klage over.

Lite forståelse og nysgjerrig på pasienten

Lege: Georg Stang Skrevet

Jeg opplever at de få gangene jeg har vært til konsultasjon har følt meg lite velkommen og har heller ikke opplevet at legen har vært interessert i å sette seg inn i min situasjon. Dette gjør at jeg ikke har villet ta opp ting som har hatt mer diffus karakter som f.eks. psykiske ting. Jeg har nå byttet fastlege med håp om å bli møtt med mer åpenhet.

Svært godt fornøyd med legen.

Lege: Jørgen Skavlan Skrevet

En lege jeg og andre i familien har gått til i mange år og har full tillit til. At han mener ikke alt skal løses ved sykemelding eller piller, synes jeg er meget betryggende!

Arrogant lege

Lege: Svein Stiksrud Skrevet

Ikke gå til denne legen om du føler du er ordentlig syk. Han tar bare noen blodprøver og ber deg komme tilbake om 3 måneder og slik forsetter han i en evighet uten å ta pasienten på alvor. Dessuten avsettes han nesten ikke tid til deg i det hele tatt. Han er grådig og mer opptatt av å tjene penger enn å bry seg. Denne legen bør unngås.

Kompetent og faglig dyktig!

Lege: Morten Øwre Skrevet

Morten er en veldig dyktig almenlege som har tatt hånd om meg når det har trengts i mange år. Hyggelig og tilstedeværende