Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Harbitzalléen Legesenter A/S
Veldig flink
Lege: Robin Jareg SkrevetRobin er faglig dyktig og god på personlig kontakt. Han er flink til å henvise hvis det er nødvendig.
Anbefales!
Bra lege
Lege: Anne Karin Lysen SkrevetJeg synes Anne Karin er flink. Hun er veldig seriøs (har ikke masser av humor) så det kan være litt skummelt å brette ut om probleme sine, men derimot så synes jeg hun er veldig seriøs på å prøve å finne ut av løsninger til mitt problem. Legekontoret har lite ventetid i telefon og når man booker time. De kunne vært flinkere på å være litt mer smilende og forståelsesfulle men i det store bildet er jeg fornøyd.
Ikke veldig fornøyd
Lege: Anne Karin Lysen SkrevetFøler ikke legen tar meg seriøst og hører på problemene mine. Viser ikke prøven noe galt blir det heller ikke tatt mer tak i problemet.
Dyktig, hyggelig, lyttende
Lege: Said Tutunchian SkrevetMåtte skifte fastlege og var skeptisk til ny utenlandsk lege. Var redd for kommunikasjonsproblem. Det viste seg å være feil. Jeg er veldig godt fornøyd med min fastlege. Beholder Said så lenge jeg kan.
En fantastisk lege.
Lege: Knut Arne Gråbø SkrevetUten Knut hadde jeg sansynligvis ikke vært ikke i dag. Han er absolutt en av Norges aller dyktigste fastleger. Anbefales på det varmeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?