Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

Hyggelig og effektiv

Lege: Aslak Holtestaul Skrevet

Han har en god balanse mellom å være profesjonell og effektiv på den ene siden, og imøtekommende og forståelsesfull på den andre.

Han tar både små og store bekymringer seriøst, stiller utfyllende spørsmål, og hører etter når jeg lurer på symptomer eller diagnoser. Han virker veldig opptatt, men jeg ble positivt overrasket av tiden jeg hadde satt av da jeg trengte en samtale om psykisk helse.

Lege, ikke psykolog

Lege: Geir Sneen Skrevet

Har lest en del sure og rare kommentarer her, og ser at noen mener at Sneen ikke bruker nok tid og omtanke på dem... Jeg har riktignok ikke vært til stede på disse konsultasjonene, men det er slettes ikke slik jeg oppfatter han.

Jeg oppfatter Sneen som en dyktig og sympatisk medisiner, akkurat en slik lege jeg ønsker og trenger. Han er effektiv, jeg har fått hjelp til det jeg trenger. Dessuten bra med resept- og timebestilling på nett. enkelt og greit. Og kontoret ligger like ved jobben min i sentrum.

Jeg er veldig fornøyd med tjenestene hos Lille Grensen og Sneen og kan anbefale både legen og kontoret på det varmeste.

Fantastisk person og lege

Lege: Eleonora Brodwall Skrevet

Jeg har vært utrolig glad for å ha hatt Eleonora som min fastlege gjennom mitt unge voksenliv. Hun er en klok og empatisk person og er utrolig dyktig i sitt felt. Hun lytter og tar deg på alvor, gir deg trygghet og medmenneskelig omsorg, samtidig som hun er effektiv og løsningsorientert. Hun har hjulpet meg med stø hånd gjennom forskjellige faser i livet, psykiske utfordringer, helseplager, svangerskap og barseltid.

Som flere skriver er det ikke verdens letteste sak alltid å komme fram på telefon, men det har ingenting med de som jobber her å gjøre, bare med pågang og bemanning antageligvis.

Jeg bytter fastlege nå fordi jeg ønsker noe nærmere der jeg bor da jeg har småbarn og ingen bil. Men jeg kommer virkelig til å savne Eleonora og de som jobber på "kontoret". Makan til gode folk med godt humør og hjerte i jobben tror jeg ikke jeg finner igjen.

Gratulerer til deg som får plassen min hos Oslos fineste lege!

S

Verdens beste og hyggeligste lege :) Anbefales :)

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Har hatt Trond som fastlege i 11 år, har det ikke vært for han så har jeg trolig vært uføre i dag..... Han ordnet så jeg fikk operert for prolaps i ryggen, og har stått på som en helt for min helse..... Proffere lege finnes ikke :) Terningkast 10 :)

Meget fornøyd!

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Jeg er meget fornøyd med Anders Faaberg, som har vært min fastlege i flere år. Han er effektiv og løsningsorientert, og er hyggelig og imøtekommende!