Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tåsenklinikken
Veldig godt førnøyd
Lege: Frode Morken SkrevetVeldig fornøyd med alt. Får god oppfølging og blir hørt hver gang jeg er der. Hyggelig og imøtekommende.
Meget dyktig lege
Lege: Herman Wadel Munthe-Kaas SkrevetSeriøs, lyttende, empatisk og følger opp når det trengs. Har hatt ham som lege i over 20 år. Både han og Tåsenklinikken yter topp service. Kunne ikke tenke meg å bytte lege.
Godt fornøyd
Lege: Herman Wadel Munthe-Kaas SkrevetHan er flink til å lytte, og en høflig mann som jeg føler at jeg kan stole på.
Hakon er trivelig og veldig dyktig!
Lege: Hakon Gjessing SkrevetVeldig fornøyd med Hakon, som har vært familiens lege i mange år. Tar seg god tid til oss alle og fornøyd med behandlingen han gir. Er sjelden klar på avtaletidspunktet, men det henger vel sammen med ovennevnte.
Faglig dyktig og oppdatert
Lege: Otto Sandsdalen Romfo SkrevetHan kan sitt fag, og vet å behandle mennesker. I tillegg til faglig oppdatert kunnskap i de områder jeg kan bedømme, har han humor, fleksibilitet (så mye systemet tillater) og en utrolig evne til å fokusere på pasienten i den tilmålte tid som er til rådighet. Heldig er den som under i hans vinger!