Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Humana Sandvika AS (Bare fastlegene)
Anbefales ikke
Lege: Morten Opås SkrevetVanskelig å få time hos,han er i tillegg mye borte. Lover å følge opp,sende nødvendige papirer videre,men gjør det ikke. Måtte purre på han flere ganger! Virker ikke interessert og føles overfladisk og usympatisk!
Unngå
Lege: Else Helene Thorvik SkrevetJeg har aldri hatt en lege fortelle meg at de ikke kunne gjøre noe for meg og nekter å gi en henvisning til noen som kunne. Helt verdiløs.
Varm, trygg og kunnskapsrik
Lege: Else Helene Thorvik SkrevetSkal dessverre forlate min fastlege på humana gjennom 5 år. Og det er faktisk veldig trist. De siste årene har vært litt trøblete helsemessig og jeg har derfor vært innom legekontoret mer enn jeg selv skulle ønske. Men når det først er sånn, har jeg hatt mange gode konsultasjoner med HT og alltid blitt møtt med positivitet og seriøsitet. Jeg har full tillit til hennes vurderinger og har hver gang fått den hjelpen jeg har hatt behov for. I en periode var ventetid på time litt lang, men det er blitt mye bedre den senere tiden. Konklusjon : Absolutt anbefaling fra meg!
Styr unna
Lege: Else Helene Thorvik SkrevetVanskelig å kommunisere med. Vanskelig å få time hos. Bidrar ikke med noe. Kommer ikke med råd/tips.
Den beste legen jeg har vært borti!
Lege: Jarl Inge Melberg SkrevetDenne mannen får deg til å føle deg 100% ivaretatt, 100% verdifull, 100% sett, 100% respektert og ikke minst 100% trygg. Er veldig god på å lytte og vise empati. Han har alltid ett godt smil på lur. Eneste minuset er at du helst ikke vil gå derfra etter at du har kommet inn. Han fortjener alle de stjernene han kan få!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?