Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS
styr unna dette legesenteret!
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetJeg var der til sammen tre ganger før jeg fikk nok av dette legesenteret. Første gangen fikk jeg kjeft fordi jeg ikke hadde sørget for at journalen var oversendt fra forrige lege (noe ingen forteller på forhånd), andre gang fikk jeg beskjed om at jeg måtte komme tilbake en annen dag for å ta prøver fastende (selv om de allerede i forkant av denne timen var klar over hva slags prøver jeg kom for å ta), tredje gangen fikk jeg beskjed om å komme tilbake når jeg var frisk for å ikke smitte de ansatte. Jeg velger heller å reise et stykke for en bra lege og faktisk få hjelp når man er syk enn å bruke dette legekontoret!
Bytt.....
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetAbsolutt dårligste lege jeg har vært borti. Har byttet fastlege for hele fam. nå, så han har fortsatt mange ledige plasser på listen sin til den som vil prøve.
Ingen evne til å lytte, virker stresset og gjør ingen nytte av journal fra lege han har tatt over etter.
Bra lege
Lege: Anne Cathrine Tveit Geheb SkrevetAnne Geheb er snill, lyttende og flink. Hun forklarer hvorfor du er syk, hvordan du ble det osv på en måte alle kan forstå, uten å virke nedsettende. Anbefales!
Øksnes er en kjempedyktig lege.!
Lege: Svein Øksnes SkrevetJeg har mer enn 20 års erfaring med Svein Øksnes som "min lege". Han var den første som forsto at jeg hadde alvorlig kols i en tid hvor dette nærmest var et ukjent nesten begrep. Etter den tid har det blitt en del hjerteproblemer hvor han alltid er i første rekke med å prøver og tester som fører til riktige diagnoser. Han er lyttende, skaper tillit, alltid hyggelig og blid. For meg har han blitt min "legekamerat" som jeg har den største tillit til.
Ikke å anbefale!
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetEtter en konsultasjon hos Noddeland, anser jeg han som svært uprofesjonell. Etter en time og tjue minutters venting anser jeg han som en stressende lege uten medfølelse eller konsentrasjon ovenfor pasient, hvor du nærmest blir kastet igjennom timen som kun varer en ti minutters tid. Det virker som han ikke forstår at han er i et serviceyrke, og later til at han kun skal tjene penger på deg. Mitt første og siste møte med denne fastlegen!