Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Majorstuen
Veldig flink tannlege
Tannlege: Astri Bjerke Syversen SkrevetDro til henne i dag med knukket tann, og jeg føler meg veldig godt ivaretatt. Hun er superdyktig, rolig, hensynsfull og kommuniserer godt med pasienten, noe som er svært bra dersom man for eksempel har litt tannlegeskrekk.
Kommer definitivt tilbake ved neste tannsjekk!
Profesjonell tannlege
Tannlege: Gabriel Lorenzo Morales SkrevetJeg føler meg alltid trygg hos Gabriel. Han ga meg smilet tilbake og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Har nå gjort han til min faste tannlege og har ingen planer om å bytte.
Kunnskapsrik og profesjonell
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetJeg sitter igjen med godt inntrykk etter å ha vært hos dr Khan i dag. Hun oppleves som kunnskapsrik, og kom med gode løsninger på problemene jeg hadde. Hun anbefales til alle som ønsker en kosmetisk forbedring av tennene.
Flink
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetHar peiling på hva hun driver med. Moderne og oppdatert utstyr. Var der for søvnapnéskinne. Rask og god behandling. Dyktig tannlege.
Veldig bra tannlege
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetGod service, kommunikasjon og veldig tålmodig.Fikk bra behandling og oppfølging. Jeg er veldig fornøyd med denne tannlegen.