Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavanger Medisinske Senter
Anbefales sterkt
Lege: Lars Peter Christersson SkrevetFremstår som særdeles faglig dyktig, og tar alle "problemer" skikkelig. Ved hastesaker så får man time relativt raskt også!
Skiftet fastlege for ca 7 år siden, og kommer ikke til å bytte, da det ikke kan bli bedre enn dette! Tipp Topp fornøyd! Anbefales sterkt! :)
Absolutt best fastlege.
Lege: Camilla Amalie Tufto SkrevetCamilla er tålmodig, hører såm pasjent sier.Jeg er meget fornøyd alt jeg har hatt så flinke fastlege. Hjertelig takker og anbefaler.To jest świetny lekarz.Umie słuchać pacjentów i trafia w diagnozy.Polecam
Stresset lege?
Lege: Kari Tau Strand Oanes SkrevetHatt legen i 7 år, dårlig oppfølging, og føler jeg ikke blir tatt på alvor utover en psykisk diagnose i 2014, skal ha timen fort unnagjort, som om jeg var et dyr på samlebånd. Får ikke svar på mangler/lave verdier ved blodprøving, da dette angivelig går under arbeid for legen. Legesenteret er vanskelige å nå på telefon.
Veldig fornøyd men Line!
Lege: Line Cecilie Møller Christiansen SkrevetJeg har hatt Line som fastlege i flere år. Fulgte etter henne helt til Stavanger medisinske senter, til tross for at det er vanskelig for meg å komme meg dit, kontra de gamle kontorene.
Føler hun ser MEG, og en opplevelse av at hun genuint bryr seg.
Service innstilt, dyktig og positiv.
Grundig, imøtekommende og dyktig
Lege: Camilla Amalie Tufto SkrevetHar hatt Camilla som fastlege siden 2013, hun er også fastlege for mine i barn. Opplever hun som en grundig, imøtekommende og dyktig lege som strekker seg lenger enn hva som kan forventes av en lege. Også svært flink å behandle barn, både til å gi gode råd men også til å få barnet til å føle seg trygg under undersøkelse. Absolutt den beste fastlegen jeg har hatt.