Furuset Legesenter DA

Trygve Lies plass 5 1051 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Furuset Legesenter DA

Er dette slik leger skal være?

Lege: Nargis Masood Khan Skrevet

Jeg er helt sjokkert over hvor lite omsorg og interesse denne legen viste. Det virket som om pasienter bare var en plikt, ikke mennesker som faktisk trengte hjelp. Ingen empati, ingen forståelse, og null vilje til å lytte. Hvis dette er standarden for leger, burde virkelig ikke alle få lov til å jobbe med mennesker. En utrolig skuffende opplevelse. Jeg ville absolutt ikke anbefalt denne legen til noen, og jeg kommer garantert ikke til å velge den samme legen igjen.

En svært negativ opplevelse hos denne legen

Lege: Godwin Chimezie Onuegbu Skrevet

Jeg møtte til avtalt tid for en akutt time, men ventet i over en time før jeg kom inn. Da konsultasjonen startet, varte den kun rundt 3–4 minutter. Jeg opplevde at symptomene mine ikke ble vurdert grundig, og at det ikke ble gjort en fullstendig undersøkelse. Legen hadde lite øyekontakt og lyttet minimalt. Kommunikasjonen virket knapp, og det ble ikke gitt informasjon om videre oppfølging – til tross for at plagene vedvarte og senere ble verre. Jeg fikk verken forklaring, råd eller en plan før jeg ble sendt hjem, og måtte i etterkant oppsøke en annen lege for å få hjelp.

Dette er den dårligste opplevelsen jeg har hatt i helsevesenet. For min del følte jeg meg ikke ivaretatt på en måte jeg forventer som pasient, og jeg ville ikke valgt denne legen igjen. Basert på min erfaring kan jeg si at legen anbefales ikke i det hele tatt.

Fastlege

Lege: Godwin Chimezie Onuegbu Skrevet

Fastlegen lytter ikke, føler ikke meg hørt eller sett. Han er i konstant stress og prøver å være rask med å bli ferdig med konsultasjonen. Han har ikke mye forståelse ovenfor kvinnelig pasienter. Han er konstant sen og det er alltid noe. Lite øyekontakt og føler ikke legen helt når frem til pasienten.

28.08.2025

Lege: Shalala Badili Skrevet

Hello, I visited Dr. Shalala Badili, a very communicative, calm woman who listens to everything calmly and also asks questions, you can see that she cares about the patient, I highly recommend her.

Exceptionally Skilled, Compassionate, and Professionally Attuned

Lege: Nargis Masood Khan Skrevet

I was impressed by her clinical precision and ability to quickly identify key psychological symptoms during a short consultation. Her diagnostic insight reflects a high level of medical expertise.

She also showed remarkable empathy and calm, which made me feel safe and respected throughout.

Her awareness of mental health in occupational settings demonstrates exceptional professionalism. I feel truly fortunate to have her as my GP.