Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Helt forferdelig
Lege: Nils Kähler SkrevetFor det første, sure kontordamer som ikke viser service i telefonen. Spør om akutt-time fordi jeg nesten ikke klarer å gå. kontordame: «Ingen ledig time, kom på mandag» da får jeg dra på legevakta sier jeg. kontordamen sier da; nei da får vi pes av legevakta, så vi får presse deg inn likevel. Og slenger på røret. Så fikk altså ikke time fordi jeg sliter, men fordi de ikke skal få pes. Kommer så inn til denne Nils.... som ikke er interessert i å hilse en gang. Kort hei. Trykke på PC. Her har du sykemelding og Ibux kom tilbake om en uke om det ikke blir bedre. Altså hallo? Hvordan kan folk i helsesektor være så lite omsorgsfulle og behjelpelige? For fy f.. værste servicen jeg har vært borti.
Beste legen ever
Lege: Ivanna Øien SkrevetHar hatt ivanna som fastlege i mange år nå og kunne ikkje fått ein bedre lege. Alltid tid til meg og blir veldig godt ivaretatt. Rett og slett ein fantastisk lege.
Trygg og hyggelig-lytter og spør
Lege: Michael Ballke SkrevetUtifra en venninnes erfaring med Dr.Ballke, valgte Jeg å skifte lege da kjemien med min daværende lege ikke var helt på topp.
Jeg synes han virker innsiktsfull, tar seg god tid og har en behagelig fremtoning. Han er kanskje en lege som ønsker å fjerne årsak fremfor å medisinere, noe jeg setter stor pris på. Da jeg ikke ønsker en lang liste med daglige medisiner etterhvert som jeg blir eldre, av hensyn til egen kropp og unødige bivirkninger.
Seriøs og trygg
Lege: Hans Jacob Gravdal SkrevetVeldig fornøyd med Gravdal,han tar alt seriøst og gir seg ikke før han finner svar.oppdatert på nyeste forskning og medisiner.hyggelig og lett og kommunisere med.
Hyggelig, oppmerksom og lyttende
Lege: Ivanna Øien SkrevetJeg har brukt denne legen over en tid nå og er meget godt fornøyd med henne. Fra første øyeblikk fant vi en fin tone og jeg opplever henne som både dyktig og empatisk. Hun virker også godt forberedt når jeg møter opp til time. Jeg har noen helseplager som jeg sliter med i hverdagen. Jeg føler at hun forstår meg, tar meg på alvor og bistår til at jeg skal ha det så bra som mulig. Hun har også tatt grep i forhold til min tidligere medisinering, noe som har vært svært positivt for meg. Jeg trives svært godt med min lege og håper jeg får beholde henne lenge.