Sandefjord Helsepark

Telefonnummer33 44 82 2033 44 82 ...
Skiringssalveien 20 3208 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark

Fornøyd

Lege: Kristin Henden Skrevet

Har henne som lege til mitt barn. Får alltid time nesten på dagen. Virker svært rutinert og kunnskapsrik på sykdom hos barn, som gjør at vi nesten er ute av døra igjen før vi har kommet inn. Dette gjør at hun sikkert kan misstolkes som stressa og uinterresert. Ofte forsinkelser, men sånn er det om du vil ha en lege som kan ta barnet ditt på dagen. Kjipt ventrom for utålmodige små..

suveren og grundig

Lege: Hans Jacob Gravdal Skrevet

Har benyttet H.J.G siden 89. Bestandig nøye og gir trygghet med sin kompetanse. Bestandig oppdatert på epikriser og sjekker hvis det er tvil.

Anbefales !

Lege: Michael Ballke Skrevet

Jeg byttet til Michael som fastlege for to år siden og har vært utrolig fornøyd. Han ser meg, bruker god tid og følger opp.

Det må også nevnes at jeg ikke lenger tar høye doser med smertestillende daglig siden jeg får behandling med nevralterapi som smertelindring og kan trene rehabiliterende (uten smerter!!) i opptil tre dager etter insjiering. Det blir det positive resultater av på sikt når det er snakk om muskel og leddsykdommer. Så jeg vil si at nevralterapi og rehabilitering går hånd i hånd.

En seriøs lege og et godt medmenneske!

Imøtekommende

Lege: Ivanna Øien Skrevet

Var hos dr. Øien for første gang etter å ha flyttet til området.
Veldig imøtekommende og var veldig rask på å bygge relasjoner med meg.
Hun var også obs på at jeg ikke har vært hos henne eller noen av de andre legene før dags dato.

Ville ha opplysninger for å kunne lage en journal og generellt bare hjelpe etter min forståelse.

Dyktig gjennomførelse av oppsjekking av helse og formidling over hva som var vanlig og uvanlig.

Flott Lege!

Lege: Kristin Henden Skrevet

Jeg har hatt hun som lege i mange år og jeg er utrolig taknemmelig for det arbeidet hun har dedikert til meg.

Hun er profesjonell, saklig og får ting gjort fortere enn du får gått ut av legekontoret.