Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Ikke fornøyd
Lege: Raheleh Attar Hamedi SkrevetHun lyttet svært lite til tingene jeg hadde å si og virket ikke svært opplært/utbredt i kvinnelig helse.
Veldig surrete
Lege: Solveig Victoria Anda Nordberg SkrevetHyggelig men VELDIG surrete,bruker mye tid på og prate om andre ting en det jeg kommer for. Glemmer å sende henvisninger og glemmer ofte og gi informasjon jeg burde hatt.
Profesjonell, reflektert og tillitsvekkende
Lege: Petter Orvik Grønningsæter SkrevetPetter har vært min fastlege helt siden han begynte i kommunen, og har fulgt meg gjennom store deler av livet – helt fra jeg var tenåring
Jeg opplever denne legen som svært tillitsvekkende. Han viser genuin interesse, og tar seg tid til å reflektere sammen med pasienten rundt mulige årsaker og løsninger. Samtidig er han ærlig og direkte, han pakker ikke inn ting unødvendig, men kommuniserer på en måte som gir trygghet og forståelse. En solid og kunnskapsrik lege jeg har stor respekt for.
Håper han blir værende :-)
Ikke fornøyd
Lege: Raheleh Attar Hamedi SkrevetKommunikasjon er svært vanskelig .
Mye jatting og tomme fraser på alvorlige problemstillinger , skaper stor utrygghet , mye rot i papirer, lite oversikt over totalbilde .
Lite kunnskap om kvinnehelse
"Dr. Mikkel – En ekte superhelt i hvit frakk"
Lege: Mikkel Veilemand Holstad SkrevetJeg har sjelden – om noen gang – møtt en lege som kombinerer så høy faglig kompetanse med ekte omsorg og menneskelig varme som Dr. Mikkel. Fra første stund følte jeg meg ivaretatt, lyttet til og forstått. Det er tydelig at han både brenner for jobben sin og virkelig bryr seg om pasientene sine.
Dr. Mikkel tar seg alltid tid til å forklare, lytte og svare på spørsmål – på en rolig og grundig måte som gjør at man føler seg trygg. Han har en sjelden evne til å skape tillit, og man kjenner at man er i de aller beste hender.
Det er en stor trygghet å ha en lege som både er faglig dyktig og samtidig så menneskelig tilstede. Jeg gir mine varmeste anbefalinger – Dr. Mikkel er rett og slett en enestående lege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?