Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
10/10
Lege: Andrea Tambs Berstad SkrevetFantastisk flink lege. Har holdt på henne selv etter at jeg flyttet til en annen bydel, og har null intensjoner om å endre på det.
Beste legen jeg har hatt. Trygg og dyktig
Lege: Trine Irene Skarsvåg SkrevetTrine er den beste legen jeg har hatt. Tar mine utfordringer seriøst og gir seg ikke før vi har kommet til bunns i plagene. Tar psykiske problemer veldig seriøst og hun sier ting rett frem noe jeg setter stor pris på at hun gjør.
Lytter og er imøtekommende.
Kommer ikke til å bytte lege.
Ikke fornøyd
Lege: Ole Christen Løvli SkrevetSkulle ha Dr. Løvli som vikar ettersom min fastlege var borte den dagen jeg trengte legehjelp. Han virket utrolig stresset og totalt uinteressert i meg og grunnen til at jeg hadde kontakt legen i utgangspunktet. Rakk ikke engang og snakke ferdig før han hadde avsluttet hele konsultasjonen og sa seg ferdig. Følte meg totalt ignorert, og i enda verre form en før timen
Kunnskapsrik, med menneskelig
Lege: Stein Kristian Lereim SkrevetTar pasient på alvor. Lytter, behandler og henviser raskt videre til st olav, røntgen ved behov, for alvorlig eller avvisende data. Svært dyktig lege som alltid er blid.
Arrogant
Lege: Ørjan Sæknan SkrevetHar hatt Sæknan som lege i noen år, men kommer til å bytte. Du må velge hvilket problem du skal ta opp, da han ikke er interessert i høre på mer enn én ting når du har time. Når jeg da har en kropp med masse problemer og smerter, får jeg ikke den hjelpen jeg trenger. Har forklart i detalj hvor plagene og smertene er, men han bryr seg ikke om å undersøke eller henvise til spesialist. Han har gitt klare signaler om at han har gitt opp og ikke bryr seg, og har til og med sluttet å svare på mine henvendelser. Virker som han har gått lei. Avslutter også E-konsultasjoner etter hver melding, så jeg må betale 244,- for hvert eneste spørsmål jeg måtte ha. Særdeles uprofesjonelt og arrogant. Sånn skal ikke en lege oppføre seg. Styr unna