Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Trygg, direkte og empatisk lege
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetKristian er en dyktig lege som tar både fysisk og psykisk helse uten å kaste medisiner på alt. Ærlig, direkte og empatisk kommunikasjonsstil. Ofte forsinket, men det er kun fordi han er opptatt av pasienten så vil ikke si det er noe som trekker ned. Henviser fort for å gi deg best mulig hjelp. Jeg har alltid full tillit til at han vil mitt beste.
Veldig god fastlege
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetDu er en veldig flink lege. Du er imøtekommende, snill, lyttende, et varmt menneske og du svikter aldri uansett hva det skulle være for noe. Takk for all den gode hjelpa du gir. Du redder faktisk liv.
Veldig snill
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetKamilla er veldig imøtekommende, tålmodig å tar d jeg sier på alvor å d trenger jeg som sliter med enkelte psykiske problemer,hun er veldig høflig å tar seg tid - sånn skal en lege være
Veldig fornøyd
Lege: Ørjan Sæknan SkrevetDet kjennes alltid greit å komme til Ørjan. Blir tatt på alvor og føler meg ikke til bry.
Er også fornøyd til våre barn. Anbefales!
Trygg,empatisk,kunnskapsrik.
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetKamilla er fantastisk,fordi: hun ser,hun lytter,hun forstår uten lange avhandlinger. Hun snakker med og ikke til. Behandler og følger opp det som er nødvendig. Takknemlig for å ha Kamilla som fastlege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?