Risvollan Legesenter AS

Ingeborg Aas veg 4 7036 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS

Arrogant

Lege: Ørjan Sæknan Skrevet

Har hatt Sæknan som lege i noen år, men kommer til å bytte. Du må velge hvilket problem du skal ta opp, da han ikke er interessert i høre på mer enn én ting når du har time. Når jeg da har en kropp med masse problemer og smerter, får jeg ikke den hjelpen jeg trenger. Har forklart i detalj hvor plagene og smertene er, men han bryr seg ikke om å undersøke eller henvise til spesialist. Han har gitt klare signaler om at han har gitt opp og ikke bryr seg, og har til og med sluttet å svare på mine henvendelser. Virker som han har gått lei. Avslutter også E-konsultasjoner etter hver melding, så jeg må betale 244,- for hvert eneste spørsmål jeg måtte ha. Særdeles uprofesjonelt og arrogant. Sånn skal ikke en lege oppføre seg. Styr unna

Empatisk, effektiv og kompetent

Lege: Trine Irene Skarsvåg Skrevet

En av de beste fastlegene jeg har hatt. Bruker ikke legen ofte, men de gangene jeg har hatt behov så har hun vært en kjempe viktig ressurs. Anbefales!

Trygg og kunnskapsfull

Lege: Andrea Tambs Berstad Skrevet

Jeg er utrolig takknemlig for å ha en så fantastisk fastlege! Hun er alltid tilgjengelig når jeg trenger hjelp, og møter meg med både kunnskap og omsorg. I tillegg til å være svært dyktig og faglig oppdatert, har hun en varm og morsom personlighet som gjør legebesøkene mye lettere. Hun tar seg tid til å lytte, viser genuin interesse og får meg til å føle meg sett og ivaretatt. En snillere og mer engasjert lege skal man lete lenge etter! Anbefales på det varmeste.

Very good

Lege: Ørjan Sæknan Skrevet

Ørjan has been my GP for almost 3 years. He was always listening to my problems and coming up with the solutions that would help me quickest. I was happy with finding availability whenever the case was urgent. All in all, I highly recommend him.

Fantastisk lege

Lege: Kamilla Kahn Heuch Skrevet

Jeg ønsker å takke deg for den fantastiske jobben du gjør som fastlege. Du er både dyktig og pliktoppfyllende, og det merkes at du virkelig bryr deg om pasientene dine. Jeg setter stor pris på at du alltid tar deg tid til å svare, selv på kvelder og i helger. Din evne til å forstå og lytte gjør at man føler seg trygg og ivaretatt.