Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Centrum Fastlegegruppe AS
Veldig fornøyd, og med legesenteret.
Lege: Sveinung Eide SkrevetFulgte Sveinung fra tidligere, og har vært fornøyd så langt. Han bruker god tid på å teste litt utenfor hans "antagelser" for å forsikre seg godt (har funket godt da vi fant noe "Uventet").
Han er god til å bruke ekstern hjelp hvis han selv er litt usikker, men er
Ang UHLS: Det var en del surr i starten, men det har gitt seg nå. Ringer man utenfor lunchtiden så har du lite ventetid på telefonen.
Uinteressert (kun vært der én gang)
Lege: Sveinung Eide SkrevetDr. S og Klovner i Kamp eller ei, i overkant uinteressert da jeg kommer som ny pasient. Ser meg knapt i øynene, og er på ingen måte interessert i meg som menneske. Mulig han hadde en dårlig dag; har kun vært der én gang.
Knapt nok mulig å få et bittelite smil ut av han. Synd!
Bytter med dette fastlege!
Tilsynelaende effektiv ...
Lege: Holger Dahl Skrevetmen altfor dårlig på oppfølging av mer komplekse symptomer og sykdommer. Helt ok hvis du stort sett plages av alminnelige "hverdagssykdommer", altså - men hvis du kommer med stoffskifteproblemer, astma- og langvarige luftveisvansker, langvarige, synlige skjellett- og muskelvansker, ... da bør du velge en annen lege enn Mr. Kjekk-og-grei
God lege
Lege: Inger Christina Bergstrøm Bodahl SkrevetChristina er en bra lege som er grundig og tar seg tid til å lytte til pasienten. Hun henviser til riktig sted hvis det er nødvendig. Jeg har fått god hjelp hos henne. Kan være noe ventetid før timen.
Meget dyktig
Lege: Peter Edison SkrevetMeget dyktig og behgelig lege, også for barna våre (som delvis har legeskrekk etter noen ubehagelige tester da de var svært små - hos en annen lege). Tar seg tid, lytter og snakker med pasientene! Ikke redd for å henvise til spesialister dersom han er usikker. Anbefales for store og små!!