Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Lege AS
Han gir trygghet
Lege: Andreas Fismen SkrevetEn viktig egenskap hos en lege er å gi trygghet, og den har A. Fismen. I tillegg til hans egen gode kompetanse, henviser han til spesialister e.l. når det er nødvendig. Jeg er glad for å ha ham som min fastlege.
Lite interessert i meg som pasient
Lege: Morten Øwre SkrevetHar brukt han som fastlege siden ordningen ble innført, og har stort sett vært fornøyd, men den senere tid har han blitt mer og mer stresset og har vist liten interesse for meg som pasient. Siste konsultasjon sa han at han ikke hadde tid til meg lenger. Jeg velger derfor å finne meg en ny fastlege.
Arrogant!!!
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetArrogant, hørte ikke etter, følte nesten at han gjorde narr av meg og ble ikke trodd, heldigvis fikk jeg hjelp av en annen lege noen dager seinere,fikk hjelp med plagene slik at jeg kom meg raskt tilbake på jobb. Aldri mer, frarådes!!!
Fantastisk lege og menneske
Lege: Svein Stiksrud SkrevetHar brukt dr. Stiksrud i 25 år+ og kunne ikke vært mer fornøyd. Han er alltid på tilbudsiden, tar alltid litt ekstra tid og har hjulpet til utover det han strengt tatt har måttet. KVALITET!
Veldig fornøyd!
Lege: Niels Erik Landmark SkrevetVeldig fornøyd med Dr. Landmark. Går raskt å få time, og han svarer bra på alle spørsmål. Hyggelig fyr i tillegg. Skjønner meg ikke på kritikken nedenfor, har aldri hatt problem de siste fem årene jeg har gått til ham.